Sayfa 22/273 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2184 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Viop LXVI

1. [QUOTE=işçi74;7059824]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    borsa düşmedikçe hayal satmaya devam ediyorsun burada anlayamadığın şey nerde olduğunu göremiyorsun bırak onu israil bize saldırır demişinbugunkü istifalarla hükümetini 1 millet vekili tutuyor ne anlatıyorsun burada.
    öğretmeye çalışıyoruz geçen teknik öğretelim dedik pıst 100 kalkmadan önce dinlemedin , bam bam yukarı bak bugunkü yükseliş ınsıder cıtı raporu moodys not artırımı bekliyorlar, faiz indirimi döviz rezervi yükselişi ile yeniden 300-350 puan konuşulması makina ile yönetilen borsada bu hareketler normal kafana göre israil seneryoları yazma.[/QUOT

Netanyahu pisliği ğiderse, içerde borsa da atraksiyon olur
    netanyahu bugun istifalardan sonra yara aldı bakalım yeni planı olacakmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. sindoma geçen aylıklardaki göstergeleri tartıştık ya, sonra kaçıp gittin ya..kaçmakla haklı çıkamazsın..
    aylık demek, uzun vade trend demektir..RSİ dip seviyelerini söyledik..
    aylıklar dip bulmadan yeni trend başlatamazsın dedim..
    sen diyorsunki 9000 den 10.000 e geldik gördün mü..neyi gördük burda
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. 2024 sonu yazdık burada sepet yapın 2025 ınsıder senesi pıst 100 de dedik haber önceden geliyor bademlere fiyatlıyor sen çıkıp 2008 de şu olmuş macd dip olmamış rsı camdan bakmıyor dersen senin analizin buraya uymaz buradaki oyunculara gerilla eğitimi almış sen istihdam bölüğündesin savaşmıyorsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    borsa düşmedikçe hayal satmaya devam ediyorsun burada anlayamadığın şey nerde olduğunu göremiyorsun bırak onu israil bize saldırır demişinbugunkü istifalarla hükümetini 1 millet vekili tutuyor ne anlatıyorsun burada.
    öğretmeye çalışıyoruz geçen teknik öğretelim dedik pıst 100 kalkmadan önce dinlemedin , bam bam yukarı bak bugunkü yükseliş ınsıder cıtı raporu moodys not artırımı bekliyorlar, faiz indirimi döviz rezervi yükselişi ile yeniden 300-350 puan konuşulması makina ile yönetilen borsada bu hareketler normal kafana göre israil seneryoları yazma.

https://www.matriksdata.com/website/...e-takvimi-2025

o zaman onlar benden İncider yaptı. Ben burada 500 Bp indirim peşine not artırımı bekliyorum diye yazdım zaten çok önceden. Hemde ben iki kurumdan birden artırım bekliyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma geçen aylıklardaki göstergeleri tartıştık ya, sonra kaçıp gittin ya..kaçmakla haklı çıkamazsın..
    aylık demek, uzun vade trend demektir..RSİ dip seviyelerini söyledik..
    kaçıp gitmedim özelden abi boşuna uğraşma anlamaz dediler sonra güneysu ceza kesti vs vs
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. hırsız çobanın arkasından gidersen aylık RSİ yi görmezden gelirsin..lay lay lom gidersin..
    borsa düştüğünde de bu sefer ben viopçuyum dersin kaçarsın..teknikçimisin len sen..
    daha 1 tane teknik analiz atamadın şuraya..kaçtın gittin

7. ben lafla analiz yapmam..aylık rsi ye bakacan..hırsız çobanın uçkuruna değil..sen uçkuruna göre analiz yapıyorsun..teknikçimisin len..
    2 ay sonra çökse borsa ben parama bakar dersin..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hırsız çobanın arkasından gidersen aylık RSİ yi görmezden gelirsin..lay lay lom gidersin..
    borsa düştüğünde de bu sefer ben viopçuyum dersin kaçarsın..teknikçimisin len sen..
    daha 1 tane teknik analiz atamadın şuraya..kaçtın gittin
    ben sürünün peşinden gidiyor etinden,sütünden,yününden yararlanma peşindeyim aramızdaki fark bu , teknik analizlerimi burayı takip edenler iyi bilir çekirge karaduman sen aylıkta macd bekle çav bella çavsağlığına
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 22/273 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •