sindoma geçen aylıklardaki göstergeleri tartıştık ya, sonra kaçıp gittin ya..kaçmakla haklı çıkamazsın..
aylık demek, uzun vade trend demektir..RSİ dip seviyelerini söyledik..
aylıklar dip bulmadan yeni trend başlatamazsın dedim..
sen diyorsunki 9000 den 10.000 e geldik gördün mü..neyi gördük burda
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
2024 sonu yazdık burada sepet yapın 2025 ınsıder senesi pıst 100 de dedik haber önceden geliyor bademlere fiyatlıyor sen çıkıp 2008 de şu olmuş macd dip olmamış rsı camdan bakmıyor dersen senin analizin buraya uymaz buradaki oyunculara gerilla eğitimi almışsen istihdam bölüğündesin savaşmıyorsun
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://www.matriksdata.com/website/...e-takvimi-2025
o zaman onlar benden İncider yaptı. Ben burada 500 Bp indirim peşine not artırımı bekliyorum diye yazdım zaten çok önceden. Hemde ben iki kurumdan birden artırım bekliyorum.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
hırsız çobanın arkasından gidersen aylık RSİ yi görmezden gelirsin..lay lay lom gidersin..
borsa düştüğünde de bu sefer ben viopçuyum dersin kaçarsın..teknikçimisin len sen..
daha 1 tane teknik analiz atamadın şuraya..kaçtın gittin
ben lafla analiz yapmam..aylık rsi ye bakacan..hırsız çobanın uçkuruna değil..sen uçkuruna göre analiz yapıyorsun..teknikçimisin len..
2 ay sonra çökse borsa ben parama bakar dersin..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri