Sayfa 22/193 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1544 madde; 169 - 176 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

1. Bugun itibariyle geri kalan hisselerimi de sattim cikiyorum. biz yatirim bankalarinin potansiyel hisse "gel gel" lerine kandik dusukken girdik. 1 sene boyunca surekli bekle hisse birsey yapsin... tissss. 33 den 37'ye...Endekse gore 20% asagida hala. Potansiyele inanan varsa buyursun. Ben 1 senedir goremedim potansiyeli. Hisselerin 2 kurumda toplandigi durumda sabaha kadar cizgi cekilsin grafikte, bos. Ortada sican oynar dururlar

2. Dün biraz mallandık bakalım hayırlısı olsun.

3. hacim az hisse düşüyor. her yer yeşil bu kırmızı. napıyosun ccola. bakalım akşama toplarlasa bari.

4.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    hacim az hisse düşüyor. her yer yeşil bu kırmızı. napıyosun ccola. bakalım akşama toplarlasa bari.
    bugun doce almamış citi satmaya 1.sırada devam etmiş. birde meksa türedi iki gundur iyi satıyorlar. bu ccola gunluk hiç yuzde 5 veya 10 yukseldiği oldumu acaba??

5. *hsbc, coca-cola içecek için hedef fiyatını 41,0 tl'den 43,0 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'al'
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

6. Vay be bugunde hsbc satan larda birinci sırada 80.000 lott ile.hem hedef fiyat yuksekt hemde yuklu sat. Neyse borsa bu. Bilemeyiz.ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. http://aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/...panyasi/638034

Coca-Cola'dan ramazan kampanyası
    Coca-Cola, bu sene, ramazan ayına özel düzenlediği kampanya ile milyonlarca litre hediye Coca-Cola ürününü tüketiciler ile buluşturuyor.
    İSTANBUL (AA) - Coca-Cola, bu sene, ramazan ayına özel düzenlediği kampanya ile milyonlarca litre hediye Coca-Cola ürününü tüketicilere sunuyor.

Coca-Cola'dan yapılan açıklamada her yıl Ramazan ayına özel kampanyalar düzenleyen Coca-Cola, geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören "İstediğin 1 Litre Hediye" kampanyasını bu yıl da devam ettiriyor.

Kampanya kapsamında milyonlarca adet hediye Coca-Cola ürünü tüketicilere sunuluyor.

Coca-Cola, Fanta ve Sprite 2,5 litrelik pet şişelerin altın renkli kapaklarının altında "Pet 1 L Kazandınız" yazısını bulan tüketiciler, kapakları kampanyaya katılan satış noktasına götürerek, kampanya kapsamında olan Coca-Cola, Coca Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Fanta Tanecix, Sprite, Sprite Şekersiz, Fuse Tea Şeftali, Fuse Tea Limon, Fuse Tea Karpuz, Fuse Tea Mango Ananas veya Cappy Serin Limonata ürünlerinden istediği 1 litrelik pet şişe ürününü hediye olarak alabilecek.

*ak yatırım, coca cola içecek hedef fiyatını 41,50 tl'den 42,30 tl'ye yükseltti, tavsiye 'endeksin üzerinde getiri'
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 22/193 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •