Sayfa 220/928 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Akiş gmyo sattım bu mendebur a girdim.. o bize girdi... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Akiş gmyo sattım bu mendebur a girdim.. o bize girdi... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    çok büyük hisseyi satmışsın ben senin yerinde olsam bu hisseye hiç bulaşmam....bence tekrar eski hissene dön fıtık olursun..

3. üre fiyatları nispen iyi gidiyor, amonyak tesisi devreye girdi 2017 son çeyrek, zamanda gübre satım zamanı normal şartlarda 2018 ilk çeyrek çok şaşırtabilir bilanço anlamında.....2017 yılı genelinde bilanço anlamında belirsizlik devam ediyor zararda gelme olasılığı var zaten bilanço iyi beklense hissede buralarda olmaz fiyatlandı bence....sonuç olarak bist ulusal içinde kumar hisseleride dahil ucuz kalan bakir bir hisse var elimizde....umarım bunu fark eder ky....by yatırımcı fark etmeye başlayacağı kesin....2018 veya 2019 razi halka arzına kesin gözle bakıyorum bu benim beklentim.....bol şans hissede olanlara......

4. Bilanço zarar gelicek galiba hissedilmeye başlandı.bir tek ky hissedemiyor nedense.y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bilanço zarar gelicek galiba hissedilmeye başlandı.bir tek ky hissedemiyor nedense.y.t.d
    ortak hisse fiyatı fiyatladı iyi gelecek olsaydı gubrf burada olmazdı....beklenen bir durumdan korkmanın anlamı yok....geçmiş geçmişte kalıyor önemli olan gelecekte iyiye dönük fiyatlanacak birşey var mı yok mu....bu bilanço olabilir veya bir hikaye....ben artık bilançonun olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum hikaye şimdilik yok görünüyor fiyatlanacak.....şu var süpriz bir şok hikaye kap düşerse arkadan baktırır ky için o risk var...şimdilik sakin göründüğüne bakmayın bu tip hisselerde ne zaman kap ne düşeceğini tahmin edemezsin o kurumsallık yok....

6. şirketin yatırımcı ilişkileri 1956 yılında kurulmuş 1985 yılında borsaya kote olmuş bir şirketin kurumsallığı şeklinde değil yatırımcının ümüğünü sıkan patron zihniyeti ile çalışıyor....bu nasıl halledilebilir diyeceğim çok zor bu kültürü oturtmak bu özelleşme ile olacak iş değil....çok az şirkette bu kurumsallık var....bu şirketi koç topluluğuna ver bak sen şirkette hissede nereye gidiyor....altın gibi şirketi hisseyi madara etti bu iş bilmez yönetim....

7. thyao 2015 yılı 3 milyar kar hisse fiyatı 10,5 tl.....2017 yılı 640 milyon kar hisse fiyatı 19 tl ....burası bist akıl ermez...hissenin toplu olup olmadığı daha çok önemli görünüyor sorasında bir bahane buluyorlar....

8. Ortaklar iphone ile resim paylaşamıyor muyuz?

Sayfa 220/928 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •