Sayfa 220/300 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. aynı gemideyiz dostum kötülemiyoruz ancak özellikle bu hissede dikkat edilsin diyoruz milletin canı yanmasın diyoruz 1.02 den sebepsizce 77 ye kadar düştü tamam endeks etkisi de vardı bugün yine çıktı pazartesi yine bi düşüş olursa 1 üzeri atamazsa bu sefer tedbir gelir hisseye al burdan yak bu sefer de

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Benim maliyet 95 de olduğu için henüz satmadım.. Acaba pazartesi 1 tl yi görür mü ki ?? Bence görür ama önce takas bakmak lazım.. Yapı kredi paranın dibine vurdu ...

Bu yabancı fon olarak gözüken Isle Of Man tahsisli öncesi devre dışı bırakıldı. Şimdi tahsisli gerçekleşirse tekrar devreye girebilir mi diye de düşündürmüyor değil. 44 milyon lot hisse az buz değil. Patron kendi de alabilir, yabancı fon da alabilir, yerli yatırımcı da bulabilir. Pasta 3 e bölünebilir de. Ama şirkete para girmesi gerek bu aralar, tarım ve hayvancılıkta yeni teşvikler var. Bunu iyi değerlendirmeli. hem de diğer şirketi olan eglyo'da statü değişikliğine gidildi, Enerji üzerine devam edecekler. Temennimiz tahsislinin gerçekleşmesi yönünde. Yıllardır yalan dolanlarla yatırımcılar kandırıldı ve birikimleri hiç edildi. Belki de çoğu kol kesti. Sineye çekti. Benim gibi kalanlar, inat edip sabredenler de var elbet.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Son zamanlarda yeni arkadaşların hisseye bulaştıklarını görmekteyim. Umarım hisseyi iyi araştırıp yatırım kararı alırlar. Acımasız ve yatırımcısının sürünmesinden zevk alan bir patron hissesi var karşınızda. Ona göre dikkatli olun derim. Son 2-3 haftadır da hareketleri görüyorsunuzdur da...

Cuma dan maliyetler yüksek, bugün de 0.88-89-90 dan alımlar yoğun. Umarım buralardan toparlar.

Hissenin gitmesini özellikle de engelliyorlar diye düşünüyorum. Millete göz dağı veriyorlar sanki. Uzak durun çarparım haa...

7.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Hissenin gitmesini özellikle de engelliyorlar diye düşünüyorum. Millete göz dağı veriyorlar sanki. Uzak durun çarparım haa...
    Hisseye yeni dahil oldum.
    Hepimize bol kazançlar. Bende izlediğim kadarıyla, al-sat yapanlar kendileri. Tahtayı döndürüyorlar.
    Ytd
    Saygılarımla

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...n-olmasa-aciz/
    Tarıma müthiş destek verilmeye başlandı,inanılmaz destekler var,bence bir çok fon ortak olmak ister bizim şirkete,tabii biraz güven meselesi ,bekleyip göreceğiz

Sayfa 220/300 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •