HALK GYO AÇIĞA VERİLEN Miktar. Bu açığa basanları eğer 5 tavandan aşşa kapattırmak vardı ahh ulan ahhhh . ah ulan ahhh param olsa direkt 78 e 20 milyon lot alış gireceğim kitleyeceğim tavana ertesi gün 92 den tavana alış girmek zorunda kalsın...
![]()
HALK GYO AÇIĞA VERİLEN Miktar. Bu açığa basanları eğer 5 tavandan aşşa kapattırmak vardı ahh ulan ahhhh . ah ulan ahhh param olsa direkt 78 e 20 milyon lot alış gireceğim kitleyeceğim tavana ertesi gün 92 den tavana alış girmek zorunda kalsın...
![]()
Açığa satış olarak gördüğün 1.164.401 lotun temiz 70.000 lotu cuma günü tarafımdan açığa satış olarak 50.000 lotu 66 dan 20.000 lotu 67 den yapıldı. Sorun şu ki ; Geriye kalan 1.094.401 lotu satan yatırımcıların bence tamamı aynı benim gibi hlgyo sahibi olupta usulen yani şeklen açığa satanlardan oluşması.. Böyle sığ senetlerde , hele gene böyle 0,29 luk pd/dd oranıyla açığa satış olmaz , olması da düşünülemez..
Bukadar haber akışına rağmen bir kademe çıkmadı, ilginç
eksi kapatır artık :D
iflahımı kesti nefessiz kaldım artık tek satır yazamıyorum hayatım kaydı lanet olsun seni aldığım güne.
Icruy,
200 günlük ortalamasına yaklaşmış HALKB'ye neden geçmiyorsun?
65 1,6 milyon alış
64 1,8 milyon alış
66 1,4 milyon satış
67 1,7 milyon satış
tahtada gene durum bu ve kitli. bir babayiğit lazım 10 20 milyon lotla çatır çatır girecek. bu .......ler bulmuş bizleri. yok mu bir çare bu ne ya teknik herşey yeşil yakıyor kağıda bak ya.
Yer İmleri