Sayfa 220/910 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7273 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by faruky7 Yazıyı Oku
    Tepkiyi ne zaman verecek bakalım?
    Verse ne olacak 15 den beri kesintisiz düşüyor ve Oray'a Nasıl gelecek her gün yüzde iki buçuk düşüyor bi gğn yüzde üç Yüksel'se ne olacak ki ne oldu bu Allah'ın belası şirkete böyle

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tek iyi şey tek o da 12.50 ti kırdırmaması dedik Ya yarın Oray'ı da KIRAR spek BURAYI okuyor şeref yoksunları

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. bu forum sitesinde xxtrader diye bi kullanici var bence o spek in taa kendisi
    millete kagidi hep ozendirmeye calisiyo
    hemen hemen tum kagitlara yorum yaziyoo
    teknik bilgiler vs. yaziyo
    inanmayin abicim ona bana inanmazsaniz bakin aselsan tht pgsus vs diger kagitlara gorursunuz bu kullaniciyii . .

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bir gunluk pasta alabilir miyiz?

5. Endeks ne kadar berbat olsa da hisselerin bu tip düşüşlerde tekniği yabana atılamaz kanaatindeyim.
    Rsi değeri olarak 20 lere düştü ve Bollinger bandının dışında 2 gündür. Bu aşırı satışı ifade eder. Ya yarın ya da bu hafta içi alımların geleceğini düşünüyorum. Bu haftayı geçen hafta kapattığı değer olan 12.89 hatta 13 ün altında kapatmayacağını düşünüyorum.
    Elimde büyük miktarda hisse yok, maliyetim 14'lerde, ek alım için fırsat kolluyorum, bunu da açıkça söyleyeyim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Endeks ne kadar berbat olsa da hisselerin bu tip düşüşlerde tekniği yabana atılamaz kanaatindeyim.
    Rsi değeri olarak 20 lere düştü ve Bollinger bandının dışında 2 gündür. Bu aşırı satışı ifade eder. Ya yarın ya da bu hafta içi alımların geleceğini düşünüyorum. Bu haftayı geçen hafta kapattığı değer olan 12.89 hatta 13 ün altında kapatmayacağını düşünüyorum.
    Elimde büyük miktarda hisse yok, maliyetim 14'lerde, ek alım için fırsat kolluyorum, bunu da açıkça söyleyeyim.

Yatırım fincan gene almış hisse gene artıda 500 bin hem de ama yine düşüyoruz aklım kalmadı artık küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi her gin para girişi var düşüyoruz öyle böyle değil

7.  Alıntı Originally Posted by kebuter Yazıyı Oku
    Yatırım fincan gene almış hisse gene artıda 500 bin hem de ama yine düşüyoruz aklım kalmadı artık küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi her gin para girişi var düşüyoruz öyle böyle değil

İşte bu da benim dediğimi doğrular niteliktedir @kebuter.
    Bugün hacim de çok yüksekti. Dönüş yakın bence.

8.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    İşte bu da benim dediğimi doğrular niteliktedir @kebuter.
    Bugün hacim de çok yüksekti. Dönüş yakın bence.

Sanırım üçüncü maddenin altını çizecektin yalnız dönüş olsa ne olacak endeks de kötü 1750 den düşmüş çıksa nereye çıkacak ki bence artık 15 Ler hayal elimize verdiler uzuncu oldık gelmez 15 lere
    Ama benim anlamadığım üç haftadır takip EDİYORUM yatlrım finans her gün ama her gün aldı çiti de sattı
    O kadar para girişine her gün yğzde iki buçuk düşüşleri Nasıl izah edeceksin ki

Sayfa 220/910 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •