Sayfa 220/1000 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

S400'den vazgeçme şartlarında anlaşma veya ilerleme sağlanırsa döviz kurları paraşütsüz de inebilir.

Rahip jokeri de defalarca kullanılmış, tuhaftır ki her defasında etkili olmuştu.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    S400'den vazgeçme şartlarında anlaşma veya ilerleme sağlanırsa paraşütsüz de inebilir.

Rahip jokeri de defalarca kullanılmış, tuhaftır ki her defasında etkili olmuştu.
    buda suna benzer insan hanımına jartiyer alır. Kasap haydar veresıye defterıne bakar hayır karın gıymıyecek onu sen giyeceksin demesine benzıyor.
    Baştakiler bakalım kucuk düşürecekmi güzel Türkiyemi

3. Bu da İş Bankası Fonunun Getiri eğrisi 1 senelik Net 20,7 , Brüt 24,35..

ve DOLARA feci şekilde yeniliyor..

Nasıl FAİZ İNDİRECEKLER ?

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Türkiye�de futbolcuların ödediği vergi oranının yüzde 15'ten yüzde 30'a çıkarılması için kanun teklifi hazırladı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, futbolcuların İsveç�te yüzde 59, Portekiz�de yüzde 56,5; Danimarka ve İspanya�da yüzde 56 oranında vergi ödediğine dikkati çekerek, Türkiye�de bu oranın yüzde 15'ten yüzde 30'a çıkarılması için kanun teklifi hazırladı.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/futbo...cUS4_8eHSBzdpQ

Bu da bu ülkenin milletvekili işte...

Aklınca popülizm yapıyor.

Oysa bilmiyor ki (ya da bilmezden geliyor) bu ülkede futbolcular net ücret üzerinden kontrat yaparlar.

Stopaj yükü tümüyle kulüplerin sırtındadır.

Zaten bu nedenle, kulüpler ağlaştığı için, futbolcu stopajı, ücret vergilemesine ters bir şekilde sabit oranda vergileniyor...Artan oranda değil...

Milletvekili de olsa standardımız bu.

İdare edin geli.
    Kanun teklifinin içeriğini biliyormusun çok merak ettim?Alpay beyi tanırım da,bir iş yaparken 100 yere sorar çünkü,hastalık derecesinde detaycıdır.Yok ben gazetedeki habere istinaden yorum yaptım diyorsan orası ayrı.
    Ayrıca kişileri tanımadan karakteri hakkında boyle yorum yapmak da hiç hoş degil.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by caferak Yazıyı Oku
    Kanun teklifinin içeriğini biliyormusun çok merak ettim?Alpay beyi tanırım da,bir iş yaparken 100 yere sorar çünkü,hastalık derecesinde detaycıdır.Yok ben gazetedeki habere istinaden yorum yaptım diyorsan orası ayrı.

Kanun teklifinin iceriği önemli degil futbolcu sözleşmeyi yaparken ben vergi mergi anlamam 2 milyon euro net alrim dedimi ister %15 ister %50 olsun her halukarda klup öder
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kanun teklifinin iceriği önemli degil futbolcu sözleşmeyi yaparken ben vergi mergi anlamam 2 milyon euro net alrim dedimi ister %15 ister %50 olsun her halukarda klup öder
    Yani milletvekilinin verdiği kanun teklifinin içeriğini bilmeden popülizm yapıyor demek, aşağılamak önemli değil yani.

Alıntı Originally Posted by caferak Yazıyı Oku
    Yani milletvekilinin verdiği kanun teklifinin içeriğini bilmeden popülizm yapıyor demek, aşağılamak önemli değil yani.

Kanun yanlış diye duşunuyorum kulupler zaten batakta vergi arttırmak çözüm değil.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by caferak Yazıyı Oku
    Ayrıca kişileri tanımadan karakteri hakkında boyle yorum yapmak da hiç hoş degil.

Yüzde otuz değil yüzde 50 vergi teklifi yapsa, kabul edilse/edilmese ne değişecek?

Sayın milletvekili bilmiyor mu kulüplerin vergi ödeyemediğini? Sporcular yerine kulüplerin vergileri ödediğinide mi bilmiyor? Yada vergilerinin %95 inin uzlaşmada silindiğini.

Madem tanıyorsunuz sorar mısınız spordaki hangi sorunu çözmek amacıyla vermiş teklifi? Gerçekten merak ettim bunu

İçeriyi ne olursa olsun gündem olmak, yapmış olmak için yapılmış, hiçbir derde deva olmayacak bir teklif.

Sayfa 220/1000 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •