https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post4727847
ema ile sma yı seçin,
2019 10.ay sonundaki gibi ema'nın sma'nın üstüne çıkmasını beklemek gerek, maximum 10 gün bekleriz diye düşünüyorum.
Firmada, sektörde durumlar iyiye giderken bunca olumlu beklentiler varken tersinin olması için bir sebep yok, dere tersine akmaz.
tüm bunları dedikten sonra hisseyi taşırmıyım bilemiyorum, ben o işi beceremiyorum.
Hissede beklemem için takasda ciddi değişim görmem lazım yabancı hala satıyor, deniz ile garanti satışları karşılıyor.
Hissede olanların çoğu bilanço ertesi dökülmüş, artık onlar mı döküldü ben mi atladım zaman gösterecek.
Beklenilmesi gereken iki elin parmaklarını geçmeyecek hisselerden birisi olduğu çok net.
5.54
2010 zirvesi oranın üstüne atıp güç toplarsa uzun vadeli yükseliş trendi başlar.
Çeyrek asrı aşan bir tecrübeyle yazıp çiziyorum, 2016 dan beri yazdığım hisselerin %95'i kazandırdı, bir çoğu rekortmen.
yönetimden ricamdır lütfen bana namımı geri verin.
Son düzenleme : dobra; 02-09-2020 saat: 08:36.
anadoludan günlerdir mal veren arkadaş, sen beni bende seni tanıyorum, boş laf etmem biliyorsun, pişman olacaksın.
hadi aksen satanları sattıklarına pişman et!
onlar sen kendini fiyatlamıyorsun diye satıyorlar aslında ederini biliyorlar
meraklanma onlar sattıkları fiyatın üstünde mallarını koymak için yırtınırlar, sen yetrki gittiğini göster.
hissede kalan üç beş arkadaş sıkı tutunun.
Yer İmleri