Sert satış yaptı birisi
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert satış yaptı birisi
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://t24.com.tr/haber/gubre-ihrac...geliyor,987119 ampül iktidarında şeye yan bastık, bir bu eksikti. her gübreye ihracat yasağı getiriyormuş padişah.
Herifler gerçekten faizi düşürdüler. Espirimi yapıyorlar yoksa ciddi ciddimi hala ayıkamadım. Nasıl bir kafa bu ya, çözemedim vallahada billahada. Ben düşürdüm demeyle düşermi bu ya. İçeride enflasyon tavan yapmış adam fazi düşürüyor. Ne içiyorlarsa bende istiyorum. BANADA VERSİNLER. Ben ekonomist değilim ama bunun böyle olmayacağını bilecek kadar bilgim var. Peki bunu yapanlarda ne eksik?
Bizi yürütmeyen siyasi istikrar. Düşük faiz ile kredi kullanacam diye bize abanıyor. Vay anasını sayın seyirciler. Çıldırdım resmen.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
saçmalamanın daniskasını yapmışsın.hem ekonomist değilim diyorsun hem çoğu ekonomistin eleştirmediğinin katmerlisini eleştirmişsin.faizler düşmeden hiçbirşey düzelmez.üretim maliyetlerinin önemli bir kalemini oluşturan faizlerin düşmesi maliyetleri dolayısıyla fiyatları düşürecektir.ben de çok merak ediyorum sen ne içiyorsun da iktisadi konularda zerre kadar bilgi birikimin olmadan ahkam kesiyorsun.burada siyaset yapmanın yasak olduğunu bilmeyecek kadar zavallısın da aynı zamanda.bizi yönetemeyen siyasi iktidardan daha iyisini bu millet buldu da mı seçmedi.Bir bak bakalım sence kim hangi kafa yönetecek bu ülkeyi.özelden yaz da burada siyaset yapıp kimseyi rahatsız etmeyelim.
Arkadaşlar kırıcı ve yıkıcı cümleler kullanmayalım. Otoriter, bilmiş cümleler her zaman tehlikelidir. Lütfen gerginleştirici cümlelerden kaçınalım. Saygılar.
sen gerçekten zavallı değil zavallıların bile acıyacağı kadar cahilsin.senle muhatap olmam hata sen git kahvede derdini anlat.20 yıl önce asgari ücret 99 dolardı şimdi 260 dolar.hergün fakirleşmekten bahsederken 20 yıldır büyüyen hem de kalkınmakta olan ülkeler arasında en fazla büyüyen ülkemiz var.cumhuriyetten bu yana ne yapılmışsa onların 3-4 katı yapılmış.hastane yol,havaalnı,okul...aklına ne geliyorsa.ama sen ne anlarsın büyümekten bu yatırımlardan.siz alışmışsınız temel atmama törenlerine,şov yapmaya,gecelik faizlerin yüzde 8500 olmasına,bir vekil istifa edince borsanın 3 gün taban yapmasına.istikrar nedir ne anlarsınız.boş tencere misali ötemkten başka ne bilirsiniz? sizin beklediğiniz o ülke rüyalarda kaldı.ekonomi battı diyeli 12 yıl oldu ama lüks arabalarda 6 ay sıra bekliyor bu millet.oğlunun elinde iphone 15 telefon olup 3 ay kullandıktan sonra 16 sını almak için 20 bin lirayı gözden çıkaranlar da pahalılıktan bahsediyor.benzini ben olsam 30 lira yaparım.ne bu be her arabada 1 kişi trafikten ambulanslar gidemiyor hastaneye varmadan hastala ölüyor.
Yer İmleri