Bu hesapta da paylaşılıyor
Allah razı olsun kendisinden
https://twitter.com/mtnglc/status/13...833012226?s=21
Bu hesapta da paylaşılıyor
Allah razı olsun kendisinden
https://twitter.com/mtnglc/status/13...833012226?s=21
sn. verve ve sn.cokkısacı çok tesekur ederim
aklıma gelmişken şunu da belirtmek istiyorum, tabi burada bazı kişiler coin piyasasını kabullenmiyor ya da kabul etmek istemiyor ve saygı duyarım. ancak; 1 yıl kadar önce borsalar can çekişirken sonra para basmalar, destekler falan derken risk iştahı kabaran büyük bir kitle geldi borsaya, son zamanlarda özellikle abd'den coin piyasası için gelen haberler pek de iyi olmuyor, malum oradaki risk iştahı daha kabarık durumda, tesla'nın bitcoine yatırım yapması, büyük ödeme sistemlerinin coinleri tanıyarak bazılarını ödeme sistemine dahil etmesi, abd'de vadeli işlemlerde işlem görmeye başlamaları, abd'deki en eski bankalarından olan bir bankanın da coinleri saklamak için hesap açılışı yapabilmeleri için çalışmalara başlaması vs. vs. gibi durumlar, borsalardan para çıkışını hızlandırabilir. yani keskin dönüş olmayabilir ya da küçük olabilir diyoruz ya bu durum biraz göreceli kalıyor.
coinlerle ilgili regüle edilme, bunun sonucunda neler olabileceği falan ayrı bir konu, önemli olan ky bazlı bakarsak ralliye neden olan bu topluluk toplu hareket etme halinde olmasa bile borsadaki sendeleyişi anladığı anda direkt o tarafa kayabilir.
şuan çevremdekilere bakınca bu bilgisiz borsacı ky grubunda bir kısmı borsayı bırakıp ne hikmetse ve nereden duydularsa coin borsasına geçmişler, adamların tek söylediği "abi burası daha iyi kazandırıyor" cümlesine geliyor.
mesela benim hem o tarafta hem de bu tarafta yatırımım var ama coin tarafındaki sıfır rakamı bile yazsa benim umrumda olmayacak miktardır, o bilgisiz ky dediklerimden bazılarının coin hesabında belki inanmazsınız ama 100 bin ile 500 bin tl arasında parası olan bile var.
bu 2020 ve 2021 çok değişik oldu ve olacak, en güzel tarafı ise başka tecrübeler kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz gibi duruyor.
caho ya maho ya kızıyoruzda burasıda cennet mahallesi olmayınca tadı olmuyorbide burda zig zag vardı bizi serinletmek için ne güzel üfürüyordu onuda kaybetik. cons mu? hiç sormayın öyle bir değerin kıymetini bilemedik, ne güzel kavuruyordu dibine yakıyordu. başka kim vardı diye düşünüyorumda şimdi aklıma geldi. archı vardı rahmetli oda iyi üfürüyordu. ama ne yapoarsın vadesi dolan gidiyor, belkide ruhları hala buradadır bilemeyizki
![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
allaalaa.. koç u unutmuşum. halbuki mahallenin en müdavimlerindendi. şimdi nerdeyse? cezalı herhalde. yoksa bi selam vereyim dedim diye gelerek oturup hiç kalkmazdı![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri