Evet arkadaşlar dipsiz bir kuyuda olduğumuz doğrudur finansal tabloyu görmeden yorum yapacak bir durumda yok zaten,dipten zirveye giden ve sert dönüş yapan hisselerin en dibi bulması 2 yıl orada bekleme süresi de en az 2 yıl almaktadır bu nedenle uzun vade yani yatırımcı olan asla kaybetmez bu hepimizce malum bir hissenin 10 yıl vade göz önüne alınarak portföye katılması gerekir ki ancak müthiş bir kazanç elde edilebilsin ben bu hisseye trade amaçlı girmiştim ancak düşüş trendine denk geldim satışa fırsat vermedi haliyle yüklü bir zarar ettim kol kestim biz stop çalışmıyoruz hatamız bu!velevki kalan miktarı buradan satmanın bir anlamı yok ben mecburiyetten beklemek durumundayım dağ başından tarla aldım artık ne zaman arsa olursa?durumundayım yani.....unutun gitsin yada çıkış fırsatı verirse çıkın artık mantık ve matamatiğiniz neyi gerektiriyorsa hakkımızda hayırlısı..Sevgiler saygılar YTD
Ukrayna ya baya bı mal vermişiz dedi arkadaş. Gümrükçü kendisi. Elinde RTA var. Antalya'da anlaşma çıkarsa, sevkiyat sürer.
Yarın bilanço olumsuz mu gelecek? Geri alım bu yüzden mi yiok. Yada şirket içi haber sızdırılmıyor speklere ve bu yüzden kâr var mı bilen yok.
Yahutta haber sızdı, bilanço beklenti altında diye kimse bulaşmıyor
Şahsi kanaatim ya çok süper bi bilanco gelecek 150 - 250 milyona aralığında . Yahutta 120 milyon liralık vasat bilanço gelecek
Hani şu alacakların tahsili var ya ve bir de döviz kur artışının ihracata etkisi. İşte o bab da ne oldu kestiremiyorum
Sürprizlere gebeyiz. Olumlu yada olumsuz anlamda
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Günü en yüksek gördüğü seviyeden kapatmasını bekliyorum. Yada temenni ediyorum
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Bugun A1' in onayı gelebılır mı ? 18.10.2021 tarıhınde spk ya A1 Kapıtalın sermaye artırımı ve halkaz arz ıcın esas sözleşme duzeltme icin basvuru yapmıştı..bugunun tarıhı 10.03.2021 , başvurudan bugune 4 ay 20 gun geçmiş. bu kadar olmaz ,,
15.10.2021
tarihinde yaptığımız açıklamaya istinaden, Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1
Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin halka açılması ve paylarının Borsa
İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini, kayıtlı sermaye sistemine geçmesini
ve ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş yıllar karlarından
karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL’den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000
TL’ye yükseltilmesini teminen esas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla
18.10.2021 tarihinde (Bugün) Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna
saygıyla duyurulur.
Bılanconun hemen akabınde, bedelsız sermaye artırımı haberı beklıyorum.. ve bırde iş ortaklıgı yada yenı bır faalıyet..ytd
Yer İmleri