Sayfa 220/990 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğundan biraz mal alsak yarın deptürür mü
    Sen uzmansın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    spk ya uptickini severiz dediler....
    SPK şunu anlaması lazım. Karakemal abeye de annaddım. Bu tarz müdahaleler sadece panikletip hareketi sertleştiriyor.

3. Bugün yemekcide Durum.
    0-3 mağlup durumdayım.
    3 pozda doğru
    Ama 3 de stop oldu
    Ve ciddi zararla günü bitirdik.
    Bu volalite de stop koymasan ayrı bir dert
    Koysan iki ayrı dert.
    Kazanları tebrik eder
    Benim gibi olanlara da.
    Klasik teknik direktör lafi ile
    Önümüzdeki maçlara bakacağız

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Iyi bari lot sayısı düşmemiş aq.

5. bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o günlerden biri de bu günmüş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,225
    Saat 17:23:05 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasasındaki (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

İşlemler Pay Piyasasında saat 18:01'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden başlatılacaktır. BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır.

Açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacaktır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. sasa nın patronu pıst 100 ipini çekti demiştim burada ozamandan beri dikiş tutmadı.
    sasa neden aşağı gelmiyor oradaki kredili işlem işi bitti.
    ama Ak kemal dün 6 şirket var yazmış devletin , ama şunu yazmıyor yatırım yapıp devletten teşvik alan her şirkette direk değil ama sistem olarak içindeler , tuprs yönetiminde ,sasa yönetiminde mevcutlar , ve teşvik alna diğer şirketlerde en azından çoğu resmi anlamda şirket haberlerini olumlu olumsuz hepsini bizden önce alıyorlar.kredili işlem 2021 de 21 milyar 2022 28 milyar bu paranın çoğu badem spor parası benim düşüncem. soralım 207 kişi var kaç kişi çıkacak kredili işlem , ekonomi bakanı çıkıp demedimi bizden yatırım yapacağız diye kredi çekenler başka yerlere yatırdı diye çıktı söyledi.Borsaya çağrılan yeni oyuncular madalyonun bu yüzünü görme fırsatı oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    - % 5 ' çıkardım
    bugün nokta atışına yaklaştım galiba
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 220/990 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •