Yazılım sirketleri genelde yüksek halka aciklikla işlem görüyor. Örnek logo.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılım sirketleri genelde yüksek halka aciklikla işlem görüyor. Örnek logo.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka açıklık olayının belki şöyle bir avantajı olabilir imtiyaz durumunu bilmiyorum tabiki de bir yatırımcı bistten toplanacağı belki %51 bir payla şirketi ele geçirebilir mümkün mü araştırmak lazım tabiki geçmişte örnekleri var
Bana genel takas lazım atabilecek var mi toplam takas
Arkadaş hemen herkes patrona şirkete sövmeye başlamış boyle olmaz bu işler biraz sabır şirket 2018 de halka açıldı hemen 10 katına mı gidecek biraz sabır teknoloji şirketi merrynin yüzde 5 ortaklığı var bu bile size bir mesaj veriyor olması lazım sizce merry gibi bir kurum boş bir şirkete ortak olur mu logo yu baz alalım 10 yıl da kuruşlu fiyatlardan 60 tl ye çıktı 10 yılda hangi ürün size 60 kat para kazandırır ama sabır işte sabır önemli seneye bölünmeler olacak bedelsiz verecek bunu hakediyor amerikada ve ingilterede bir sürü ortaklıkları var bugün yüzde 15 yükselen smartiksin yüzde 25 ortağı
Smartiks'in yüzde 36 Ana ortağı...Konsolide oluyor...
Arkadaşlar smartiks ne yapar; kafeyn ne yapar? Gelirler istikrarlı mı Logo’daki gibi?
Buralardan bu senet alınır mı?
Bilenler var gördüğüm açar mısınız?
Ihracat yapmaya baslarsa o zaman zincirlerini kirar. 2019 da yurtdisinda uygulanabilecek yazilimlarin altyapisini yaptik, 2020 de satisina basliyoruz gibi bir cumle gecti. Piyasa bunu oncesinden mutlaka fiyatlamak ister. Ben daha onceden birkac kez alip satmistim kfein ancak dun tekrar giris yaptim bu sefer birkacyil beklemek istiyorum nasip olursa. Yazilim isinde buyumenin ve karliligin hizli ilerleme ihtimali var. Bu pastadan payima duseni almaliyim.
Yer İmleri