Sayfa 221/345 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 2754 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1. ben sıkıntı görmüyorum ama spek bunu negatif olarak kullanırmı onu bilemem. maliyet esasına göre bile döviz kuru üzerinden geçen seneye göre iyileşme var görüyorum. varsa aksini düşünen ikna edebilir beni tabi. diyanet ihalesi ve seçimin bir kısmı 6 aylığa yansıyacak. birde şu var samatta son zamanlar kuru çıkıyor kağıttan.evlı evine köylü köyüne dönüyor sanırsam. manipülatif hareketler var gibi gözüküyor sürekli. karmı zararmı çok umrunda olmaz böyle hisselerin. 2017 nin 12 aylığında dunyanın karını acıklayıp düşen hisse bu degilmi .şaka gibi degilmi sizcede bu durum çarşamba günü ne olur hicbir tahminim yok ama durumsal beklenti fazla samatta.spekulaf ve manipülasyona açık bır hisse bu.

2. Esas faaliyet çok düzelmiş, finansmandan eriyor

3.  Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    alıcılar: yatırım finans 102bin, ziraat 41bin, A1 capital 32bin, sanko ve bizim 19bin, ıcbc yapıkredi vakıf teb ortalama 12şer bin lot
    satıcılar: ak 93bin, şeker ve halk 36bin, alanyatırım 29bin, garanti gedik deniz ortalama 15er bin lot
    Yatırım bugünü de firsat bilip satılanları topladı diyebilirmiyiz?açıkçası fazla düşüş bekliyordum yanılttı beni
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by e.k. Yazıyı Oku
    Esas faaliyet çok düzelmiş, finansmandan eriyor
    düşünsene hem iş yapmıyorsun hem borcun var. faaliyet kötü olsaydı yanmıştık zaten. amerikanında borcu var ama gelirde var döndürüyor borcu. şirketin borcunun dönmesi iyi bir bakıma. ihalelere girdiği için karlılığı düşük bır şirket ama yıllık ciddi ciro yapıyor kıçı kırık matbaacılık dediğimiz işten. yıllardır kese bıçe zarar açıklıyor vergiden yırtmak için muhtemelen.bagımsız denetçiler bilmem neler hikaye geçecekler o işleri. patron kelleş ky kardeş... tekrar düşüncemi soyleyım vebal altına girmeyin diye. övmüyorum aksine yıllardır çok çektirdiler ky bunlar. gün gelecek onlardan çıkacak bunlar hiç şüphesiz. ama bilançoyu kullanırmı çarşamba günü bilmiyorum ama bu hisse bilanço mılancoyla gitmez. spekülatif ve manipülatif gider. bilanço mantıgı çok profesyonelce kalır bu kagıt ve patronları için. (bana kalırsa ikisi birden değil ya keleş yada kuru da bit yeniği var. ortak hareket ettiklerini sanmıyorum). birde madem patron kağıdı bu kagıt bugün 1.36 dan 1.44 e çıkardı. mal mı çaktı ben öyle olduğunu sanmıyorum. endeks düşmese artıda kapatacaktı kesin. bılancodan haberli samat patronu ılk defa zarar öncesi artıda kapattı.5 yılda ılk defa gördüm bunu. tuzakmıydı degilmiydi çarşamba günü gün kapanışında ve ertesi gününde anlarız.kesınlıkle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yatırım bugünü de firsat bilip satılanları topladı diyebilirmiyiz?açıkçası fazla düşüş bekliyordum yanılttı beni
    benim bildiğim spek kendini açık etmez. mesela sen gedikten satsan gedıkten alırım bende spek olarak. satacaksamda alınan yerden veririm belli etmem kendimi netlerde. ama yatırım hiç satmadan alıyor pasiften cuma günü ve bugün. çok enteresan geldi bana.

6. ben sadece olanı ve gördüklerimi yazıyorum. hisse düşer yada çıkar hicbir fikrim yok onu baştan söliyim. bırını etkleyıp sonra vebal altında kalmak ıstemem. düşerse yada çıkarsa kazandıklarınız kaybettıklerınız sizin şansınız yorumunuz ve ürününüzdür.sadece bılgı paylaşıyorum. bilgide spegın tuzagı varsa beni baglamaz...

7. Gökhan Bey, kendinizi kasmayın, sonuçta zarar var... Biraz daha yazarsanız sanki kağıt süper kar açıkladı sanacaklar.
    Hayırlısı olsun.

Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    ben sadece olanı ve gördüklerimi yazıyorum. hisse düşer yada çıkar hicbir fikrim yok onu baştan söliyim. bırını etkleyıp sonra vebal altında kalmak ıstemem. düşerse yada çıkarsa kazandıklarınız kaybettıklerınız sizin şansınız yorumunuz ve ürününüzdür.sadece bılgı paylaşıyorum. bilgide spegın tuzagı varsa beni baglamaz...

8.  Alıntı Originally Posted by the pasha Yazıyı Oku
    Gökhan Bey, kendinizi kasmayın, sonuçta zarar var... Biraz daha yazarsanız sanki kağıt süper kar açıkladı sanacaklar.
    Hayırlısı olsun.
    sn the pasha biri beni yanlış anlar gider çoluk çocuğunun ailesinin rızkını yatırır kaybeder fena bir durumdur bu. ama kendi kararından kerizlıgınden(ben ve benim gibiler gibi) kaybeder. o zaman çokta tın diyebilirsin. yazmak zorunda hissettim kendimi. kalın sağlıcakla iyi akşamlar herkese

Sayfa 221/345 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •