Herhalde yükseliş bu kadarmış. Şu endeksin yükseldiği gün bile yüzde 6 dan fazla düştü. Zaten benim olduğum kâğıt kazandırsa şaşardım...
Herhalde yükseliş bu kadarmış. Şu endeksin yükseldiği gün bile yüzde 6 dan fazla düştü. Zaten benim olduğum kâğıt kazandırsa şaşardım...
Kardeşim öyle düşünme, endeks gittiğinde bu tip sahipli kağıtlar gitmez, büyük kağıtlarla uğraşırlar, canını sıkma.
Ytd
Saygılarımla
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1, 5 ay evvel satış gerçekleştirilen işlemi, KAP ta yeni veren onurlu şirket !!!
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Patron süzme olunca sonuç böyle oluyor malesef.Elinden gelse burdaki her bir lot yatırımcısına kan kusturur ya neyseki bu kez durum farklı.
Süreç ilerliyor herifçioğlu hala satış baskısı uyguluyor.Birde bu Tamcık a uzman borsacı derlerdi.Azıcık aklı başında olsa süreç başlar başlamaz 0.85 -1.00 aralığına hisseyi taşır al satçılara fırsat tanımazdı.Ama Tamcık ne yaptı?Haberler gelirken hisseyi aşağılara sürdü.E ne oldu speddy gonzalezler geldi şurdan aldım şurdan sattım demeye hedefler vermeye ben bu hissenin ciğerini bilirim demeye başladılar.Piyasada kısa süreli vurkaç yapmak isteyenler hisseye dadandı.E kime yaradı şimdi bu .Patron nasıl bir uzman borsacıdır şimdi?
94 tuttu :/
13 Şubat günlük takas
Screenshot_20180213-205536~2.jpg
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Ben yarından sonra bir yükseliş bekliyorum. Yarın 87-88 bandına gerileyen, ertesi gün hızlı bir yükseliş yapabilir ve zirveyi testedebilir... Yatırım tavsiyesi değildir...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri