Sayfa 221/466 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Patronlar farkılıdır o yüzden birşey demek yanlıştır bence....
    Normal şartlarda hiç birşey yapmasa bile bu fiyatlar çok ucuzdur.... ytd
    Biliyorum üstad bedavadan az pahalı fiyatı yıllardır modernizasyon çalışmaları o şu bu derken zurnanın zırt dediği yerlere yavaş yavaş geldi kanımca, belki sabredenleri çok abat edecek bundan sonraki süreçte ya da iki ileri bir geri her şey patrona bağlı sonuçta umarım her şey güzel olur.

2. daha da gider mi acaba bu cici kağıt.
    Son düzenleme : mls35; 30-08-2019 saat: 23:10.

3.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    daha da gider mi acaba bu cici kağıt.
    Kesin bu hareket JAPON ev kadınları işi.

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Biliyorum üstad bedavadan az pahalı fiyatı yıllardır modernizasyon çalışmaları o şu bu derken zurnanın zırt dediği yerlere yavaş yavaş geldi kanımca, belki sabredenleri çok abat edecek bundan sonraki süreçte ya da iki ileri bir geri her şey patrona bağlı sonuçta umarım her şey güzel olur.
    Aman ha sevgili arkadaşım sende deme o sözleri ters teper...

Sadece şirketin yaptıklarını heryerde söyleyelim sosyal medya ve yetkililere şikayetlerimizi yapalım birlik olalım..vb...bunlar bu tür olaylardan çekiniyorlar herkesin sabrı taşmış geçmiş bile...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Aman ha sevgili arkadaşım sende deme o sözleri ters teper...

Sadece şirketin yaptıklarını heryerde söyleyelim sosyal medya ve yetkililere şikayetlerimizi yapalım birlik olalım..vb...bunlar bu tür olaylardan çekiniyorlar herkesin sabrı taşmış geçmiş bile...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
    Haklısın üstad az bir lotum var o bile ikrah getirtti bana fazla olanları dusunemiyorum Allah sabırlar versin ve tez zamanda hakettiği yere gelsin inşallah

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Haklısın üstad az bir lotum var o bile ikrah getirtti bana fazla olanları dusunemiyorum Allah sabırlar versin ve tez zamanda hakettiği yere gelsin inşallah
    Amin 🙏 🙏🙏 herşey gönlünüzce olsun....!!!!

7. Mustafa Levent Selim.

1.64 üzeri kaldığı sürece ve de 2 üzeri atabilirse güzel olur. Bu şekilde diğer senetler yerinde sayarken bu pirimlenmiş olur. Tabi bizde yukarıdan verip ucuz kalmış kağıtları daha ucuza alma fırsatını yakalamış oluruz. Gönlümden geçenler bu şekilde,, olursa da Bu hafta ,,Pengd,Kristal,Megap,Mpark,Samat,Sayas,Sılver, Vangd.. aklımdan geçenler..

Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırımınızı kendiniz yapın, ben ise zarardayım, beni kaale bile almayın.
    Bol kazançlar herkese..

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Mustafa Levent Selim.

1.64 üzeri kaldığı sürece ve de 2 üzeri atabilirse güzel olur. Bu şekilde diğer senetler yerinde sayarken bu pirimlenmiş olur. Tabi bizde yukarıdan verip ucuz kalmış kağıtları daha ucuza alma fırsatını yakalamış oluruz. Gönlümden geçenler bu şekilde,, olursa da Bu hafta ,,Pengd,Kristal,Megap,Mpark,Samat,Sayas,Sılver, Vangd.. aklımdan geçenler..

Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırımınızı kendiniz yapın, ben ise zarardayım, beni kaale bile almayın.
    Bol kazançlar herkese..
    Mustafa Levent selim dediniz kimi kast ettiniz...???

Destek benim bildiğim 1.61 1.80 üstü ilk direnç sonraki GAP boşluğu 1.93 olması gerek....teknik grafikden anlamam fakat böyle diyorlar....ytd...

Sayfa 221/466 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •