Sayfa 221/1000 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    bazen beni korkutuyorsun .
    ................niye ki?

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ramazan bayramında 9 gün sokağa çıkma yasağı konuşuluyor Muş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Söz konusu bile olamaz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abdülkadir Selvi ya da Abdurrahman Dilipak bunlardan birisi dedi. Bu ikisini hep karıştırıyorum . Neyse hepsi birbirine benziyor zaten . Fesli gitti de onu karıştırmaz oldum .
    Selvi imiş o salakça bir akıl ile onlar 23 Mayısta başlayıp 1 Haziran' da bitecek karantina önermişler.

Halbuki 19 Mayısı içine alan karantina, hem daha erken olur hem de 11 gün sürebilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu söylenti nereden çıktıysa saçmalamış, 1 gün daha katarsın 11 gün karantina olur, zaten 9 gün olmuyor yazdığınız gibi.
    Oda olabilir eczacı 15 ine kadar gelirsin demişti bunlara nöbetçi eczane listesi kaç gün önce gidiyor sokağa çıkma yasağı olan günlerde veya yarım günlerde sadece nöbetçiler açık oluyor da

5.  Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    söz konusu bile olamaz .
    neye dayanarak diyorsunuz bunu?

Ben de ihtimal vermiyorum bayram için sokağa çıkma yasağına, sadece ulaşım yasakları devam eder diye düşünüyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Söz konusu bile olamaz .
    Belki saat 14'e kadar fırın ve marketlerin açık olduğu türde yasak olabilir, ama bence de zor ihtimal...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de ihtimal vermiyorum bayram için sokağa çıkma yasağına, sadece ulaşım yasakları devam eder diye düşünüyorum.

Ramazan bayramında sokağa çıkma yasağını kimse uygulamaz bu imkansız ,ciddi tepki gelir ki zaten insanları o kadar uzun bir süre aralıksız evde tutamazsiniz .. İnsanlari virüsten korumak icin başka olumsuzluklara yol açıca şeyler yapılmamalı .. Ben böyle kesin konuşmayı sevmem ama bana göre şu verilerle bayram boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanması ihtimali 0 .. Ramazan sonuna kadar hafta sonu yasaklara devam yapılacak uygulama bu .. Ha bayrama doğru inanılmaz bir salgın oluşur Allah korusun günde 500-600 vefat yaşarız günlük vaka sayıları sapıtır gider o zaman olabilir ama bu şu an ki şartlarda imkansız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 221/1000 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •