Sayfa 221/919 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Lütfü beyi ben de izledim. İlerisi için çok büyük hedeflerden söz etmedi. Ben ve onu izleyen ky'lerin gelecek için güzel şeyler olabileceğine ihtimal vermiyorum. Ama burası Bist100, etkin kişiler bu hisseyi beklenmeyen yüksek fiyatlara taşıyabilir.
    4 sene sonra PAM da hedef minimum pazarın yüzde 1 ...

PAM pazarı 3 sene içinde 3 milyar dolar olacak , bunun yüzde 1i 30 milyon dolar yapar...

4 sene sonra usdtry her sene yüzde 10 artsa enflasyon kadar, 1 usd 12 tl olur, yani 30 milyon dolar 360 milyon tl yıllık satış yapar ve bu sadece PAM ürününden diğer telekom ürünleri hariç ve de minimum yüzde1 pazar payıyla hesapladım.

Özetle daha fazla pazar payı alırsak ve de diğer telekom ürünlerden de geliri hesaplarsak tl bazlı yıllık satış 4 sene sonra 500 milyon tl de olabilir...

Şu an ki yıllık satışın 10 katı

Ve de ortaklık satınalma hedeflerini söyledi..

Bunlar küçük hedefler mi?

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    en iyi ihtimali düşünürsek ..

4 sene sonra sayın ustan nında dediği gibi sonra PAM pazarı 3 milyar dolar değil de 5 milyar dolar olursa ve burdan pazar payı da yüzde 2 alırssak ( Lütfi BEy minumum yüzde 1 dediği için ) o zaman çok farklı bir dünya olur

usd 12 civarı olursa 4 sene içinde ( daha fazla olabilir bu hızla yükselirse)

yüzde2 pazar payında 100 milyon dolar PAM satışı olur , yani 1 milyar 200 milyon tl PAM satışı olur( şu anki yıllık satışların 21 katı) VE de diğer Telekom çözümleri hariç.

Olur da bi de pazar payı olarak yüzde 3 4-5 vs alırsak o zaman uzaya çıkar satışlar..
    peki ya bunlar ?
    Son düzenleme : lionnes; 12-10-2020 saat: 12:23.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    en kötü ihtimalde PAM pazarı 3 milyar dolar 4 senede , burdan da yüzde 1 pazar payı değil de yüzde 1 in yarısı olarak pazar payı alırsak ..

usd 12 tl civarı olursa 4 senede..

PAM yıllık satışlar 15 milyon dolar olur.. yani 180 milyon tl olur ( şimdiki yıllık satışların neredeyse 4 katı) Ve yine telekom çözümleri hariç.
    en kötü ihtmalde bile hedefler büyük!!!

4. Satışlarının her sene yüzde70 inin arge ve pazarlamaya harcayacak ve hedefler küçük mü olacak?

Yok oyle bir dünya!
    Son düzenleme : lionnes; 12-10-2020 saat: 12:23.

Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Satışlarının her sene yüzde70 inin arge ve pazarlamaya harcayacak ve hedefler küçük mü olacak?

Yok oyle bir dünya!
    Madem hedefler büyük neden tepki vermiyor endekse kendi sektörü tavanlarda iken. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz. Bu soruyu kasıtlı sormuyorum, öğrenmek bilgi almak için soruyorum. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Madem hedefler büyük neden tepki vermiyor endekse kendi sektörü tavanlarda iken. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz. Bu soruyu kasıtlı sormuyorum, öğrenmek bilgi almak için soruyorum. Saygılar.
    yeni bir şey değil burdaki oyunlar 4 senedir böyle durum ,tahminen birileri paralara doymadı , doyamadılar da ondan
    Son düzenleme : lionnes; 12-10-2020 saat: 13:51.

7.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Daha önce şirketin internet sitesinde müşteri isimleri ya da en azından müşteri sayısı neden yayınlanmıyor diye eleştirmiştik burada. Şu an yayınlanıyor.

Satış-pazarlamaya o kadar para harcıyor şirket, niye TV'ye çıkmıyor, gazete ve TV'lere bir reklam vermiyor, uluslarası değerlendirme kuruluşlarının raporlarına girme başarısının reklamı neden yapılmaz diye eleştirmiştik. Şu an bu da yapılıyor.
    Aynen

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Usta; 12-10-2020 saat: 13:26.

Sayfa 221/919 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •