Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    AED fon ,borsa arttıgında - yazması ..yorumlayacak varmı
    türev
    acc’de ayni bu fon gibi
    türevi cok kullaniyor

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Endonezya ve Şili tahvillerinde düşüş vardı dün.Bu gün bakmadım.
    Finans mesajı okuyunca aklıma geldi. Geçen gün bir fonu incelerken içinde yoğun şekilde ukrayna tahvili mi eurobondu mu ne tam hatırlamıyorum. Gördüm. Bunlar riskli ülkeler bildiğim kadarı ile. Belki hatırlarsın bir aralar mevduat topiğinde ukrayna'da faizler şu kadar yüksek tarzında mesajlar vardı. yani bu tür fonlar gönül rahatlığı ile alınabiliinir mi? Hele böyle bir konjüktürde bilemiyorum doğrusu. Bu konuda ne düşünüyorsun.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    türev
    acc’de ayni bu fon gibi
    türevi cok kullaniyor
    son zamanda sapıttı bayagı

4. Borsa faiz artırımı yapılmayacağını fiyatlıyor da mı düşüyor

5.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Borsa faiz artırımı yapılmayacağını fiyatlıyor da mı düşüyor
    aynen. düşüş daha sert olacaktı ancak yarınki haber bekleniyor.

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Borsa faiz artırımı yapılmayacağını fiyatlıyor da mı düşüyor
    Faiz arttırım borsanın aleyhinde bir durum olduğu için düşer ( bu artış miktarına bağlıdır tabii. az olursa etkilenmez). Faiz artışı olmaması borsanın lehine bir durumdur. Anladığım kadarı ile dün iyi haber satın alındı. artık cuma günkü açıklamanın borsa üzerinde bir etkisi olacağını düşünmüyrum.(bendeniz çok eski bir borsacı olarak böyle düşünüyorum). Borsada beklentiler alınır. Gerçekler satılır. Bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans mesajı okuyunca aklıma geldi. Geçen gün bir fonu incelerken içinde yoğun şekilde ukrayna tahvili mi eurobondu mu ne tam hatırlamıyorum. Gördüm. Bunlar riskli ülkeler bildiğim kadarı ile. Belki hatırlarsın bir aralar mevduat topiğinde ukrayna'da faizler şu kadar yüksek tarzında mesajlar vardı. yani bu tür fonlar gönül rahatlığı ile alınabiliinir mi? Hele böyle bir konjüktürde bilemiyorum doğrusu. Bu konuda ne düşünüyorsun.
    Risk var tabi
    TDG alanlar hep ABD tahvili olarak düşünmesinler
    Şili, endonezya, meksika,romanya tahvilleride var TDG'de
    Güveniliyorsa alınmalı

Dıştan bakınca bizim tahvillerde riskli görülüyorki bu ülkelerden daha kötü CDS'imiz
    Ama bizim tahvillerimizi ödeyememe gibi bir duruma girmemiz nasıl imkansızsa o ülkeleride öyle düşünmek lazım

8. Amerikan hazine tahvilini her zaman her konuda düşünmek lazim aslında. Diger tüm tahviller ondan türetiliyor.

10dk dan az kaldi ben TCMB pas gececek ve glp gibi fonlama limitlerini koridoru ust bantta epey yukari atarak kendine alan açacak diyorum.

Umarım beni ve tum piyasayı yanıltır da kademeli artış dönemine gireriz.

Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •