-
14 haziran Biden görüşmesinden olumlu bir şeyler çıkmazsa ve de yazında turizmde istenilen sonuçlar elde edilemez ise pandeminin de etkisiyle güz aylarında enflasyon da dolarda müthiş hortlayacak.
-
Tuıkle enf kontrol ederler % 9.99 yazarlar olur bitet ana dolaresi ne yaparlar bilemem.yabancı hang yatırum enstrumanı olursa olsun konvertıbılte problemi olabılır dusuncesiyle satıp kacıyır....ytd
-
KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR
Kısıtlama saatleri dışında şehirlerarası seyahat serbest
Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalışacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arası açık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
İçişleri bakanlığı : KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR
Kısıtlama saatleri dışında şehirlerarası seyahat serbest
Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalışacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arası açık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
İçişleri bakanlığı : Kademeli normalleşme döneminde yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek
-
İcisleri Bakanlığı : 65 yaş üzeri 2 doz aşısını olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak
-
İçişleri bakanlığı : 17 Mayıs ile 1 Haziran arasında, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halı saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonları kapalı kalmaya devam edecek
-
İçişleri bakanlığı : Kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai uygulamasının başlangıç ve bitiş saatlerinin 10.00-16.00 olarak uygulanması,
- Uzaktan/dönüşümlü gibi esnek çalışma usullerinin uygulamasına devam edilmesi,
- Kreşler ve anaokullarının faaliyetlerine devam edebilmelerine karar verilmiştir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri