Sayfa 221/1004 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Pıst 100 son düşüş bacağı kısa kaldı %8-10 arası bir aşağı geliş bekliyordum .
    Takip edenler bilir 60 işlem önce baz aldığım bar olayı yarın doluyor ,
    yarın grafta görüceğiniz gibi V çıkışı yapıp yapmayacağını takip edicem.
    trend dibi ve 200 günlük ortalamaya dokunuş ve yukarı kapanış geldi,
    Yarın 1404 üzeri kapanışlar yapabilecek mi onu takip edicez.
    Ayın 21 deki yorumum geçerli.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karatay kardeş büyük düşüş diyip 19 tahta taşıyor serco
    Kim bu arkadaş gerçekten geçende biri demişti?
    OMAHALI

3. Dunyada yapi malzemeleri ve Gida fitatlari ciddi oranda artiyor.

Ozellikle Demir celik, bakir, aliminyum ve plastik yapi malzemeleri dolar bazinda %100 den fazla artmis.
    Gecenlerde ingilterede elektrik tesisat isi yapan bir akrabamla konusuyordum.
    Bir evin elektrik tesisat isini almistim. Bende pandemi oncesi fiyatlara gore teklif ettim. Sonra malzeme almaya gidince fark ettim. 33 pounda aldigim bakir kablo rulosunu 65 pounda ancak aldim dedi

Ama Almanyadaki bizim insaatcilara sordum henuz onlarda yapi malzemelerde bu kadar yuksek fiyat artisi olmamis. Almanyada muthis bir konut talebi var.

Cok dusuk faiz, talepte patlama, fiyatlar ucuyor, daha Temelden satis...

Bizim gurbetci Mutahitler orada adeta cennet gibi bir donem yasiyorlar. Milyon eurolar kazaniyorlar.

Turkiyede ise fabrikalar kar marji daha yuksek oldugu icin ihracata yonelmisler. ic piyasanin yuzune bakmiyorlar. Piyasada cimento ve kirec bile zor bulunuyor. Cam piyasada yok. Bugun camci bir akrabam eger biraz abartmadiysa bir cam fabrikasi ona biz size m2’ni 45 TL ye sattigimiz camin m2’ni disariya 20 dolara satiyoruz demis.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karatay kardeş büyük düşüş diyip 19 tahta taşıyor serco
    Beyefendi ben o hisseleri 8 senedir yaşıyorum ismim de Ali Fuat..portföyümdeki hisseler de ereğli dışında 4 aydır düşüyor.. Kalkmış burdan magmaya geçmiş bankalar biraz tepki verdi diye trend den bahsediliyor
    OMAHALI

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Kim bu arkadaş gerçekten geçende biri demişti?
    Secan diye biri
    2013 den beri hisselerde düdükleniyor
    O kadar çok girmişki
    Çok asabi
    Düşecek diyeni hain ilan ediyor ama düşüyor viop taban bile oldu
    Çok merak ediyorum ogünkü halini

Ha bide 4,xx lerde geber dolar diye beddua ederdi
    Şimdi dolar 8.6

Loser bi tip
    Tipik ky karakteri
    Yazık işte napcan

6.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Hiç almamış gibi satarlar, hiç satmamis gibi alırlar..
    Satanlar almiyor ama. Keske satanlar aliyor olsa.

7. Giden tayfa çok sağlam küfredip gitti. Tarzları var, tövbe ettiler nasıl ki ben Manuel işlem acmazsam onlar da belirli şeyler olmadan geri gelmezler. He illa onlarla gidecek veya onlar yok diye gitmeyecek diye bir kaide yok dünya geniş. Para bol. Ülke olarak notumuz CÖP.

Ralli için gereken tüm bileşenler mevcut
     Alıntı Originally Posted by act Yazıyı Oku
    Satanlar almiyor ama. Keske satanlar aliyor olsa.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Cam piyasada yok. Bugun camci bir akrabam eger biraz abartmadiysa bir cam fabrikasi ona biz size m2'ni 45 TL ye sattigimiz camin m2'ni disariya 20 dolara satiyoruz demis.
    Cam ile ilgili başka bir durum söz konusu, geçen yıl pandemi döneminde, ana üretici olan Şişe cam üretimine ara vermişti. Fabrikalarında bakım ve geliştirme çalışmaları yüzünden..
    Piyasadaki diğer üreticiler bunu fırsat bilerek fiyatları inanılmaz şişirdiler...

Piyasada diğer üreticiler, granitinden tutunda seramiğe kadar zaten iç piyasaya mal verme konusunda ciddi anlamda nazlanıyorlar...
    Dikkat edilmesi gereken husus yakın zaman içinde içeride ciddi bir talep oluşursa fiyatları inanılmaz artıracaklarını düşünüyorum, her kalem için geçerli bu...
    Şu anda dış piyasaya onlar için oldukça cazip...
    Son düzenleme : Karatay; 06-07-2021 saat: 07:17.

Sayfa 221/1004 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •