Sayfa 221/1019 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8148 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Çok kötü attı üstündrn beni halbuki teknikte en başından beri bağırdığı halde haabere rağmen çıkmadı diye düşünüp teknikten uzaklaştık ve bu fake yi yedik kalanlara bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    86 bin lot tavanda benimde 600 lotum kaldı bunla yetinecepiz buda 10 yıllık tecrübeden bir ders daha oksun
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Sanki bir defa bozar gibi ������
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili dostum ben sizi kasdederek bir şey yazmadım genel bir yazı yazdım neden üzerine alınıyorsun anlamış degilim kuşlu sitelerden gelip kafa karıştıranlar var ben onlara hitaben ky dostlara nacizane şu korku tünelini üzerinizden atın anlamında yazdım inan bende tek lot yok 1700 lotu geçen hafta verdim ve genede elinde olan arkadaşların galyana gelmeden çok güzel kazançlar dilegiyle belirttim rica etsem bu kadar karamsar olma benim hakkımda 30 senelik borsa tecrübelerimi paylaştım o kadar size de hayırlı kazanç dilerim.
    O zaman sevgili forumdaşım burda birtek tavanı bozabikir fijrini dike getirdikten sonra bu yazını nasıl algılamamı bekliuorsun lütfen bunu yapma hersefirnde san amahçup olmak hoşuma gitmiyor
    ytd deli saçmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    satmis bitmis ,
    bu sayfanin huzurunu halen bozmaya devam ediyor.
    öyle baka kal iste gide geminin ardindan
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3.  Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    mercek2 hocam hakikaten nasip işiymiş. Halbuki siz çok da sabırlısınız. Sağlık olsun.

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sevgili esentepe teşekkür ederim kısmet olmayınca dayak bile yenmezmiş dedigim gibi endeks bu hissede beni yanılttı ama digerlerinde ve endeksde haklı çıktım yukarılardan verdiklerimin bir kısmını düşükten geri aldım hele bayram tatili öncesi yarını da bir görelim ve şu dünya borsalarını iyi takip etmek gerekir özellikle fedin açıklamalaı baya kafa karıştırıyor abd avrupa asya tüm endeksler fed yüzünden çok oynak oldu hayırlısı diyelim ve kısmeti başka yerde arayayım hayırlı olsun sizler adına da sevindim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    elinde olan tüm dostlara hayırlı olsun ben daha önce de dedigim gibi geçen hafta komple çıkmıştım burada tavan bozulacak diyenlere de itibar etmeyin bu gün ve yarın tavan bozulmaz 288 i de kırarsa işlemler kesinleşip spk izni de çıkınca daha bir iyi olacaktır endişeye mahal yok ky dostlar.
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    satmis bitmis ,
    sevgili kardeşim şu yazıda alınacak ve sizi kasteden bir şey yok diyorum neden anlamıyorsunuz veya ben anlatamıyormuyum lütfen ben bu hissede yıllarımı verdim bu sefer kaçırdım ama olumsuz şu sermaye artışı için tek yazım varmı ki kafa karıştırayım lütfen eger anlaşamıyorsak engel koy ve cevap yazmak zorunda bırakma der tekrardan hayırlı olsun derim daha ne diyeyim.ve şu bakakal kelimen de beddua eder gibi bir hayıflanma gerçekten üzüldüm şu mübarek günde.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    Sen zamaninda bu sözleri bana söylemistin simdi sana söyleyince mi üzülüyorsun
    bos bosuna sayfayi isgal etme , ve bana karislik yazdirtip ettirme

yazdiklarimi görmek istemiyorsan engelle gitsin , zaten elinde hisse olmayan gelip sayfaya neden yazar anlamis degilim,

bak ben elimde beher miktarda otokar olmasina ragmen senin gibiler yüzünden yazmiyorum o sayfaya
    sürec beni hakli cikardi iyiki otokar satip thy gecmisim,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    satmis bitmis ,
    Kimsede ses seda kalmadi

Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Kimsede ses seda kalmadi
    Sattılar galiba.

Hemencecik pesmi edildi yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Çok çektik….

Alalım rızkımızı çekelim gidelim artık.

Bu tahtacı ve bu patron biraz psikoptur haberiniz ola.

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 221/1019 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •