Sayfa 221/246 İlkİlk ... 121171211219220221222223231 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Hafta sonu boyunca oyunda Fransa ya mal taşıdım. Müslüm Gürses 'i de taktım arabanın teybine. Efkarlı efkarlı mal taşıdım.

Hepinize saygılar efenim
    Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun.

Vakıa, her gün fiyat menzilini doldurmuyor, yani her gün işlem şansı doğmuyor. Tıpkı dediğiniz gibi menzil dolunca alt zaman diliminde makul SL ile işleme girilebilir.

Bu geliştirilebilir mi? Mesela saatlik menzil.. 4 saatlik menzil..

Uzmanlasilabilir diye düşünüyorum.. Büyük verilerin olmadığı günlerde.. Ama trend tersi diyorsunuz.. Altın genelde bir trende başlamadan önce salınım yapıyor.. Yani fake hareket.. O salinimlari degerlendirilebilir.. Hep diyorum ya Altında nerden pozisyona girersen gir zararda olsan da bekle kara geçiriyor.. Bu nokta önemli aslında.. Burdan gitmek lazım..

Günleriniz güzel gecsin Selim bey

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Tünaydın Herkese

Uyandığımdan beri bir sürü iş yaptım. Önce fuara gidip koşu yaptım ve koşu yaparken de etraftaki yavru kedilerin yerlerini belirledim. Yaz başı olduğu için bir sürü yavru kedi var ortalıkta. Kedilerden bazılarının anneleri ölmüş herhalde. Hal böyle olunca arada bir etraftaki insanlar onlara yem vermezse yavrular hayatta kalamıyor. Ben de koşu sonrası eve gelip duş falan aldıktan sonra yanıma bir miktar yem alıp fuara gittim. Yerlerini belirlediğim yavru kedilere verdim ve galiba hepsi öyle açtı ki kendilerini kaybede kaybede yediler yemleri. Dönüşte de bizim kere atalara ciğer aldım marketten, Şu an üçü de göbekleri şişmiş vaziyette sağda solda uyuyorlar

Onun dışında şu anda İspanya'da U20 Avrupa Şampiyonası var. Eski bir takım arkadaşım şimdi milli takım antrenörü. Bu yıl kendisini göstermesi gerekiyor. Ben de maçları izliyorum ve şu ana kadar gayet güzel gidiyorlar. Arkadaşım takım halinde şampiyon olmayı gözüne kestirmiş olmalı ki en son konuştuğumda morali bozuktu. Çünkü çocuklardan 2 tanesi daha en başta yenildiler. Hayırlısı olsun. İzlemek isteyen olur belki diye linkini ekliyorum.

https://uww.org/event/european-champ...ection=results

XAUUSD

Altına gelince, ve bakiye de tekrar 2 hanelilere düşünce, alt zaman dilimlerinde düşük SL ile işlem şansları arıyorum. An itibariyle M5 grafikte düşüş beklentisi ile SATIŞ işlemine girdim. SL seviyem 1931,20. Hedef olarak Günlük Menzili belirliyorum. (Aşağıda Günlük Menzil: 1907,63)

Ters yöne elbette Bekleyen ALIM Emri yerleştirdim güvenlik amaçlı.

Hayırlısı Olsun - Saygılar

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun.
    Bu şarkı ne güzeldi ya

Yeni şarkı yapmış YK...yine aynı ritim, aynı sesler

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Ooo bu şarkısı da güzelmiş.. Güzel derken eğlenceli yani

Altın için şimdiden tebrikler.. Sizin stop noktanıza değmeden aşağı indi çok sevindim

1917 şu an..

Dışarıdaki Yavru kedileri beslediğiniz için de Allah sizden razı olsun Selim bey

Ve İyi Bayramlar

Sayfa 221/246 İlkİlk ... 121171211219220221222223231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •