Sayfa 221/342 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Pazartesi Citi 636.000 lot satmış. Satmaya da devam ediyor olabilir. Salı nın satışını da yarın net görürüz..
    Baskının sebebi bu ..Elinde zaten 1.5 milyon lot vardı ...Allah tan fazla malı yok..
    Qnb alıma devam ediyor
    Qnb patronun kurumu idi bir ara arz fiyatına düştüğünde 1.5 milyon civarı almıştı.buralardan alıyorsa vardır bir bildiği
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bankoff sattığını alır mı bugün

3. hayırlı bayramlar....
    16.07.2024 - 10.12.2024

4. Piyasa faiz kararını bekliyor...çok aşırı bir sert faiz artışı olumsuz olur..ama alıştıra alıştıra faiz artırırsa piyasada çok olumsuz etkisi olmaz...ben %15 e çıkarılmasını olumlu görürüm...sonradan vereceği mesaj ile de piyasa olacaklara alışır....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Ne bankofmus ya biri cikipta terste bırakmadı adam aşağıdan tertemiz geri alacak
    Bugünde 180 den beri verdiklerini 164 lerden geri alıma geçmiş ne güzel..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Piyasa faiz kararını bekliyor...çok aşırı bir sert faiz artışı olumsuz olur..ama alıştıra alıştıra faiz artırırsa piyasada çok olumsuz etkisi olmaz...ben %15 e çıkarılmasını olumlu görürüm...sonradan vereceği mesaj ile de piyasa olacaklara alışır....
    Sert olması sıkıntı 650 baz puan artırır yolumuza bakarız bankalar eksi demekki artis var
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ağbal gittiğinde faiz oranını ne oranda bırakmıştı ise onun kesin üstünde olmalı ayrıca enflasyon oranı gözetilir eğer cb nının gözüyle olaya bakılmıyorsa profösyönel Bi yaklaşım olması gerek zaten piyasada belli bir faizde var yani piyasa kurallarını gözetmeleri lazım bu faiz oranı enflasyona göre bazen biraz üstü bazen biraz altı olarak ayarlanır risk pirimi bırakılır araya ekonomiden ekonomiye de de değişir şimdi abd %1 %0,5 gibi rakamlarla yukarı taşıyor ama bizim ekonomimiz Bi abd veya alman ekonomisi değil bence enflasyon %40 ise faiz %30 ve üstü olmalı bu hem dolarizasyonu önler hemde enflasyonla arasındaki farkta paranın faizden çok yatırıma yönelmesini sağlar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 221/342 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •