Sayfa 221/405 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 3240 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. hayırlı cumalar hocam, bugün izlemeye devam bakalım neler olacak

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yarın önemli gün...

Eğer yarın düşüş gözlemlersek, pazartesi ve salı düşüş ağırlıklı sert satışlar olabilir...

Olmazsa; bu iş uzayacak demektir. Çünkü dip oluşumu ve dipten kurtuluş senaryoları henüz gözlemlenmiş durumda değil...!!!
    Dün alışlar 15:30 itibari ile başlamıştı..

Anlık % 1.05 aşağılardayız..

Düşüş gözlemlendiği söylenebilir mi??

(Alpay o yumruğu atmamış olsaydı) Hala; son 1:30:00 luk bir sürede pozitif olma şansımız var mı??

Kalanları da satak mı??

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Dün alışlar 15:30 itibari ile başlamıştı..

Anlık % 1.05 aşağılardayız..

Düşüş gözlemlendiği söylenebilir mi??

(Alpay o yumruğu atmamış olsaydı) Hala; son 1:30:00 luk bir sürede pozitif olma şansımız var mı??

Kalanları da satak mı??
    Şimdiye kadar satmadıysanız, bundan sonra çok fazla marj kalmamış olabilir...!!!

İnce ayar çekiliyor...

"Pazartesi de tesviye yapılır ve salı günü ürün hazır olmuş olur" diye düşünüyorum...

NOT: Ben alacağımı aldım, atacağımı sattım ve şu andan itbâren hareketsiz izliyorum... Türbülans ve hızlı hareketler artık beni aşıyor. Ne de olsa yaşlanıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Takip edenler görüyordur, Altın çok hızlı yükseliyor ve neredeyse ONS altın 2.500 $ 'a geldi...!!!

Sanırım 2.500 - 2.525 $ civarı altında pik ve borsada dip anına denk gelecek...!!!

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...
    Ben alacağımı aldım, atacağımı sattım ve şu andan itbâren hareketsiz izliyorum... Türbülans ve hızlı hareketler artık beni aşıyor. Ne de olsa yaşlanıyorum...
    Estağfurullah üstadım.. Henüz yaşımız ne ki

Yeni tanımlamalara göre orta yaş ya da genç irisi ..

Ben bir tek CEMTS a kıyamadım, yarısını verdim 10.40 üstü..

Eser miktarda FORMT ve CELHA bıraktım..

Eğer strateji doğru ise haftaya Çarşamba kapanışa doğru almaya niyetliyim.. Hayırlısı Bakalım..

Saygılar..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Estağfurullah üstadım.. Henüz yaşımız ne ki

Yeni tanımlamalara göre orta yaş ya da genç irisi ..

Ben bir tek CEMTS a kıyamadım, yarısını verdim 10.40 üstü..

Eser miktarda FORMT ve CELHA bıraktım..

Eğer strateji doğru ise haftaya Çarşamba kapanışa doğru almaya niyetliyim.. Hayırlısı Bakalım..

Saygılar..
    Genç irisi olabilir...

Eğer strateji doğru ise siz salı gününü iyi değerlendirin...

Dip orası olmalıdır. Yine de -/+ 1 gün hata da kabul edilebilir...

Birçok hisse dibini zaten gördü...

Adamlar başka bir şeyi tesviye ediyorlar. Endeks 'i...!!!

Bu arada da dibi görmeyenleri mutlaka göstereceklerdir. Şimdi olmasa bile ilk düzletmede onlar da görecektir...!!!

O nedenle almayı düşündüğünüz hisseler çoktan yükselmeye başlamış bile olabilir...?!

Çok ince hesaba gerek yok. Fiyatlı uygun görülenler alınıp, üzerlerine yatılmalıdır...!!!

8. Teşekkür ederim..

Salı saldırır..

Sayfa 221/405 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •