Sayfa 222/330 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1. Garantiden 100 milyon cikis mi var , oha oha oha diyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Aloş Yazıyı Oku
    Ulan çakallar o kadar kibarca alan satanı istedim cevap vermediniz tümünüz spek adamısınız ya uşaklar
    ben de yok ki. keşke olsa idi. ama kurumun var o da çok para istiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Aloş Yazıyı Oku
    Ulan çakallar o kadar kibarca alan satanı istedim cevap vermediniz tümünüz spek adamısınız ya uşaklar
    Az ye de bir derinlik al aracı kurum dağılımı al da bak.. paranı speklere yedireceğine kendin bak millete yalvaracağına..

Normalde ciddiye almam da kaşınmışsın..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Alıntı Originally Posted by mtmtkci Yazıyı Oku
    Boş beleş yorumlar yapanlar her zaman olacaktır. Yapsınlar da zaten. Kimseye yazma diyemeyiz.
    Lakin bunların yanı sıra fikrinden istifade edilen insanlarda vardır. Paylaşımları dikkat çekicidir.
    Grafik, takas yorum paylaşırlar. Çoğunluk her zaman teşekkür eder.
    Öngörüleri çoğunlukla doğrudur. Kendini ispat etmişlerdir.
    Hicivler hakaretler vb. söylemlere maruz kalır.
    Kimisi göğüs gerer devam eder kimisi küser yada sıkılır çekip gider.
    Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
    Gönlüm ister ki paylaşımlarınıza devam ediniz.
    Selamlar bol kazançlar
    aleyküm selam dün saatlik bir grafik verdim orada en düşük 6.19 a değip hızlıca yukarı yapmalıydı olmadı yüklü satış geldi teknik ile temeli harmanlayabilsek sorun olmayacak borsada bugün beyaz ne oldu -%16 dan +%1.69 kapattı dün bir de günlükte iyi duruyordu yapmadılar arkadaşlar zaten her yazdığım olsaydı ben de memurluk yapamazdim olduğum yerden para kazanırdım flap'in geçmişte bir çok hareketini bildim ama artık kesin konuşmamak gerektiğini anladım birileri benim sözüme güvenip alır zarar ederse vebal almak istemem

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

http://www.resimag.com/p1/dd23c61df3.png

8.20 leri gösteren yeşil bar benim çizdiğim yesil bardı hızlıca saatlik düşene gelip yükseleceğini bekledim ama olmadı yine kendini saatlik düşen üstüne attı makul yakın stoploss ile illaki denemek isteyenler eller tetikte olmali yatırım tavsiyesi değildir

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

http://imageturko.com/?di=OU8N

pasta çok kötü invest ile qnb finans alış tarafına geçmeden yükseliş zor dikkat edin borsadaki en farklı en agresif tahtadasınız

8. üstadlar, stopları kaça kurmak lazım

Sayfa 222/330 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •