Citi alıyor doçe satıyor.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Citi alıyor doçe satıyor.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2016 yılında şirket zarar açıkladı ama irandan 345 milyon temettü gelmişti.....2017 yılı için irandan gelen rakam 1 milyon....gübre fiyatları nispeten 2016 yılına göre iyi idi ama bu yeterli olmayabilir...çok karışık bilanço işi....ben hiç kestiremiyorum....adamlar 345 milyonu hiç edip birde 68 milyon zarar yazdı 2016 yılında....
yav yeter Allah aşkına şu sayfada hergün 50 tane yazı yazıyorsun. Başka işin gücün yok mu senin yahu. Herhalde milyon milyon lotların var senin lotları almadan bu hisseyi götürmeyecekler. Hisseyi almak isteyenlere alma fıtık olursun diyorsun bir sonraki gönderinde de pembe tablo çiziyorsun geleceğe dair. Şu sayfayı okuyan senin yüzünden psikolojik rahatsızlık yaşar. Zaten insanların canı burnunda. Üstelik zararda bile değilsin neden aselsan gibi uçup gitmedi diye ağlıyorsun. Çok sıktın artık hergün aynı şeyleri 50 defa yazıyorsun.
sana sataşmayacağım değmezsin önce yatırımcı ol...varsa bilgin paylaş ben soru soruyorum aslında ama cevap veren yok...inan senin gibi kaç kişi geldi geçti biliyor musun..çoğu ortak bıktı yazmıyor ben yazmaya devam edeceğim...yoksa bu sayfa ölü bir forum olur...sen bana sataşacağına engelle ve işine gücüne bak...zaman zaman diğer hisselerle kıyaslamak gerekiyor...sen sadece sanırım gubrf ile ilgilisin...benle sataşma kimse kazanmaz bu işten ...10 yıldır bu forumda yazarım sen daha dün gelmişsin caka atıyorsun.....
varsa bilgin paylaş 2016 yılında 345 milyon temettü nereye gitti.....2015 ile 2016 yılı arası gübre fiyatlarında ciddi fark yokken niye irandan 1 yıl 345 milyon 1 yıl 1 milyon temettü geldi....soruma cevap ver sadece bilgi paylaş sadece.....o 1 milyonun bu sene açıklanacak bilançoda görüleceğinden haberin var mı başka para eklenmeyeceğinden.....
Yer İmleri