borsa -1940 oldu ne oldu yine................
borsa -1940 oldu ne oldu yine................
al sat için ttn kapadım bu iniş ve çıkıştan etkilenmemek için en güzeli sisteme kapamak önceki hataya düşmemek. 551 lotu -10 sattık 15.küsurden dönüncü cesaret edip almadık sonra sattığım yerin üstünden 333 lot al aynı hataya düşmemek için al sat emrini kapa o ne rahat.bu defa kararlıyım...............zararını kurtaranlar gibi ....................
hisse çıkışa geçeli 2 ay oldu.2.3 hafta takip ettim en çok para girişi ve para çıkışı listesinde yer almadı hisse 15.10 dan beri ikinçi yükselişine başladı kim aldı kim sattı aldıgımız hissse **.....kadar ve ya sattığımız hisse **...kadar hiç haber yok bu hisse deniz dalgası gibi git gel yaparak her gün nasıl yükselir başka bir hisse iki gün yükselse ... .girmiştir diye yorumlar peş peşe patlıyor bunda ses seda yok bence bir arkadaşın yazdığı gibi bu hisseleri sülün osman alıyor galiba
gerçek şu ki sülün osman da almamış hep hayal satmış
çok düşük hacimli aşağı bastı dün alan ky bazı aracı kurumların satmasına izin verdiler yönü yukarı çevirdi büyükler aldı küçükler sattı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
anlık takasa göre yazıyorum
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Fazla koktu bende çıktım, kalanlara bol kazanç dilerim ...
eyvallah![]()
Yer İmleri