Sayfa 222/506 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Yüksek halka açıklık bende herzaman bedelli sermaye arttrımı durumlarını düşündürmüştür. Umarım bir elleri yatırımcının cebinde olmaz. Ayrıca hisse geri alımı düşünen adamlar neden buralardan hisse satsınlar. Az bi var pörtföyde 6 ortak arsa parası biriktiriyoruz her ay bundan alıyoruz ama pek güvenmiyorum ben şirkete.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Halka açıklık olayının belki şöyle bir avantajı olabilir imtiyaz durumunu bilmiyorum tabiki de bir yatırımcı bistten toplanacağı belki %51 bir payla şirketi ele geçirebilir mümkün mü araştırmak lazım tabiki geçmişte örnekleri var

3.  Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    Halka açıklık olayının belki şöyle bir avantajı olabilir imtiyaz durumunu bilmiyorum tabiki de bir yatırımcı bistten toplanacağı belki %51 bir payla şirketi ele geçirebilir mümkün mü araştırmak lazım tabiki geçmişte örnekleri var
    İmtiyazlı hisseleri var onunla yönetiyorlar

4. Bana genel takas lazım atabilecek var mi toplam takas

5.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Yüksek halka açıklık bende herzaman bedelli sermaye arttrımı durumlarını düşündürmüştür. Umarım bir elleri yatırımcının cebinde olmaz. Ayrıca hisse geri alımı düşünen adamlar neden buralardan hisse satsınlar. Az bi var pörtföyde 6 ortak arsa parası biriktiriyoruz her ay bundan alıyoruz ama pek güvenmiyorum ben şirkete.

Yazılım sirketleri genelde yüksek halka aciklikla işlem görüyor. Örnek logo.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    Yabancı ortak olayı nasıl olacak zaten .%75 halka açık alacak ise tahtadan alacak kağıt kalmadı ki
    Benim anladığım hisse satışı şeklinde bir ortaklık değil, iş ortaklığı şeklinde bir anlaşma olacak.
    Canlı izledim bu şekilde anladım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaş hemen herkes patrona şirkete sövmeye başlamış boyle olmaz bu işler biraz sabır şirket 2018 de halka açıldı hemen 10 katına mı gidecek biraz sabır teknoloji şirketi merrynin yüzde 5 ortaklığı var bu bile size bir mesaj veriyor olması lazım sizce merry gibi bir kurum boş bir şirkete ortak olur mu logo yu baz alalım 10 yıl da kuruşlu fiyatlardan 60 tl ye çıktı 10 yılda hangi ürün size 60 kat para kazandırır ama sabır işte sabır önemli seneye bölünmeler olacak bedelsiz verecek bunu hakediyor amerikada ve ingilterede bir sürü ortaklıkları var bugün yüzde 15 yükselen smartiksin yüzde 25 ortağı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Smartiks'in yüzde 36 Ana ortağı...Konsolide oluyor...

Sayfa 222/506 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •