Tv konuşmasında malum şahıs çoooook uçuk şirket değeri telaffuz etti.Varlıkların abartıldığı,yükümlülüklerin tırpanlandığı bir değerleme de dahi 1.5 milyar dolar rakamı absürd görünüyor(Şirket bizim bilmediğimiz gizli bir hazineye sahip değil ise).Yetkili kişiler konuştuklarının bilincinde ve sorumluluğunda olmalı.(Borsa fiyatlamalarıyla güncel Ykbnk ve Sahol piyasa değerleri 2.5-3 milyar dolar cıvarı)
Son düzenleme : ellocu; 03-11-2018 saat: 23:58.
Daha önce yabancı ortaklık haberiyle 0,70 - 5 lira yapıp geçirmişti malı.Çok güvenmemek lazım.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
143 trilyon ana ortaklık payları zarar var...Ben şaşıyorum bunlarla iş yapan,depo kiralayanhatta ortak olanlara ....
şirketin öz kaynaklarını bitirdiler.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Bu zararlar kur farkından çıkyor heralde.Yoksa hasılatta karda yükselmiş kur zararı olmasa.
Kur farkından çıkıyor..Öz kaynakların olmadan bilinçsizce dövizle borçlanırsan,doğal hedge pozisyonum var deyip döviz yükümlülüklerini hedge etmezsen olacağı budur.
Bu zihniyet yatırımcısını düşman gibi gören, tahtada manipülasyon yapanları görmezden gelen yatırımcılarını bilgilendirmeyen anlayıştır.Malesef Bist böyle şirketlerle doludur...
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Son umudum socar anlaşması.Tabi haber kağıda düşmediği için işkillenmiyorda değilim.Tam bir şeytan.
Yer İmleri