.
Bu adamlar ARTI nın büyük miktarda parasını Genyh hisseleri üzerinden nasıl hiç ettiklerini de belirtmekte yarar olabilir.
Önce ARTI nın büyük miktar parası ile peşin ödeme yapılarak Genyh hisselerini halka açık Artı Yatırım Holding e aldırdılar, bu hisseler bir süre Artı bünyesinde tutup sonra uzun vadeli veresiye olarak sattılar ama sonra alacaklar şüpheli duruma düşürüldü, sanırım sonrada bilançolardan silinip gitti.
Ve yine ARTI ya ait Çamlıca’da bir arsayı veya gayrimenkulu patrona devrettiler ama bu satışın kaça yapıldığı şirketin burdan karı zararı veya herhangi bir değerlendirme raporunda bildirimi yapılmadı diye hatırlıyorum...
Ayrıca Alyağ hisseleri yukarı fiyatlarda iken patronların ve şirket müdürlerinin basın yayına sürekli beklenti oluşturan bütün demeçlerini arşivlenende yarar olabilir. Hisse fiyatları çok yukarılarda ikrn önemli beklenti olulturan demeç söylem ve yayınlarla birlikte bir kaç gün çok büyük hacimli işlem yaptıktan sonra sonra aşama aşama YİP pazarına düşüyor ve hisse dip oluyor. Süreç çok ilginç
Çesitli şekillerde şikayet edelim diyen arkadaşlara destek veriyorum . Ben şikayet etmek istemiyorum çünkü bu şeref yoksullarının şirketini anmak bile istemiyorum. Zaten şirket satış anlaşmasına yırtık pantolon ve beyaz spor ayakkabıyla gitmesinden belliydi ne pok yiyeceği adi şahsiyetsizlerin.Allahin gazabı yedi soyunun üzerine olsun İnşallah... son sözüm .,.alayının.....
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Dilekçenin tamamı Cimer üzerinden gönderilemiyor. Faks ile göndermek isteyenler için SPK faks numarası (312) 292 90 00
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dilekçe cimere hepsi gönderilemiyorsa güzelce düzenleyip 2 veya 3 ana konu üzerinden de gönderilebilir,bir değil 2-3 dilekçe verilebilir.Hem ne kadar çok dilekçe o kadar iyidir.Üstelik farklı konuları farklı dilekçelerle kapsamlı göndermekte işe yarayacaktır,inşaAllah!
Birde arkadaşlar borsada adaletsiz sistemlerde şikayet edilmelidir,çünkü bu hisse açıkça manipüle edilmiştir.Bunu yaparken ödünç sistemi diye yasal bir oyun üzerinden bir başkasının hisseleri aracı kurumdan kirayla alınıp toplanıyor,sonra hop hisse çöküyor,burada son anda böyle bir oyun oynandı!Takasbankta saklanıyor hisseler deniyor fakat işlemde oyun oynanıyor,bu olabilir mi?Yasalmış bu milleti batırır be bunun neresi yasal!Belge var elimde aracı kurum istedi vermedim!Dikkate alalım her ayrıntıyı bakalım kim pes edecek!Hayırlı geceler kardeşler..
Çifte kavrulmuş bol kaşarlı nöriii ne diyeyim ben sana
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben hisseden 0,28 den ayrıldım arkadaşlar bugün sabah seans açılışında.
hisse satabiliyormuyum diye şüphesi olanlara hisseyi havada kaptılar.dün akşam seans kapanışından hemen sonra yarına satış emri girdim baktımsabah ilk sırayı almışım zaten. bilginiz olsun
satma sebebim hisseyle ilgili yaşanan olumsuzluktan ziyade piyasalarda yine manipülasyon duyumu alıyorum.
geçen seferde dolar manipulasyonunda alyağa yakalanmıştım beklemek zorunda kalmıştım.
bu kez zararımı başka hisselerde çıkarıp başka yatırım enstrümanlarında olacağım.
bu iş mahkemelerle v.s. netice almak çok zor Nureddin gibi bir sürü soyguncu var borsamızda.bunların işleri bu zaten.iyi niyetli olmadığıda anlaşıldı.
YatırımTavsiyesi Değildir.
Yer İmleri