Sayfa 222/992 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. yani ist fonu sıfır riskli bir fon diyemeyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    42.68% özel sektör tahvili, 14.21% finansman bonosu, 20.28% devlet tahvili, gerisi risksiz. Bu üç enstrümanda da faizler yukarı giderken eksi getiri olabilir. Kısa vadeli olması avantajlı tarafı. Özel sektör tahvilleri hangi şirketlere ait olduğunu bilmediğim için yorum yapmıyorum ama özel sektör tahvillerinde de batan şirketin tahvilini ödememe riski var.
    Borçlanma aracı fonlarinda risk vardır her zaman onun için ppf ile bir tutması doğru değil sercanhan'ın.

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    42.68% özel sektör tahvili, 14.21% finansman bonosu, 20.28% devlet tahvili, gerisi risksiz. Bu üç enstrümanda da faizler yukarı giderken eksi getiri olabilir. Kısa vadeli olması avantajlı tarafı. Özel sektör tahvilleri hangi şirketlere ait olduğunu bilmediğim için yorum yapmıyorum ama özel sektör tahvillerinde de batan şirketin tahvilini ödememe riski var.
    Şu an konuştum.. ARÇELİK, çimsa, hektaş, otokar, ilk söyledikleri.. BU şirketler batarsa yada ödeme güçlüğü çekerse zaten ülke batmış demektir..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Fonun içeriğine bakarsan ppf olduğunu anlarsın.. Hisse senedi, altın, döviz, vob vs risk içeren Bi ürün yok
    kısa vadeli borçlanma araçları fonu PPF değildir..
    İçinde ÖST ve DIBS ler vardır..
    Bunlardan itfa tarihi gelenler olabilir , faiz haftalık 1 puan düşmüştür
    Yada içine yüksek faiz li bi tahvil eklenmiştir şudur budur bir süre güzel getiri sağlayabilir ama orta vadede eşitlenir hatta negatife bile dönebilir..

PPF değil bu fon..

Özellikle faizlerin yükseldiği zamanlar bu fonlar eksi yazar..
    Yüzde 26 lık getiri 21 22 hatta 18 19 lara bile düşebilir..

15 gün sonra bir daha bakalım bence..

5.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Geçen hafta Doğuş holding bankalarla kredi yapılandırması yaptı ,Doğuş holdingin tahvilini barındıran fonlar hafta sonu (-) yazdı.Fonlar %50 karşılıklı ayırdı ve küçük miktarlarda olmasına rağmen ciddi zararla karşılaşıldı bazı fonlarda.Sadece vadesi geldiğinde ödenmeme durumunda değil vadesinden önce yapılandırma yapılan tahviller nedeniyle de zarar yazılabilir.

6. +710K

%25.14

33 gün

eski bir dost..

ytd.

syg,

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    +710K

%25.14

33 gün

eski bir dost..

ytd.

syg,
    hocam hangi banka

8. İngbanktan Para piyasası fonu aldım (FIL) ve sabah saat 9 da satış yazdım saat 14:10 oldu satış gerçekleşmedi,
    likit fon diye bankaya güvenip işlem yaptık yanıldık, para hesaba geçmiyor ve saat 5 ekadar geçer diye cevap alıyorsunuz,
    gün içi parayı kullanma şansınız kalmıyor, ihtiyaç duyduğunuzda bozulmuyor dikkat edin.

Sayfa 222/992 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •