Sayfa 223/967 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Sayın bursa16 ben bu hisseye girmeden önce 1. Sayfadan üşenmeden tüm yazıları okudum ve öyle hisseye ortak oldum. Sizin bu süreçte emekleriniz ödenmez.

Al birini vur ötekeni

iki nick sürekli aynı şeyleri yazıp duruyor.

aynı kişi bile olabilirsiniz.

Ucacak kaçacaklar şöyle olacak böyle olacak diye yazarak fiatını 2-3 e katlamış bir hisseye insanları yönlendirmeyin.

Bu yazdıklarınızdan bile birinin maşası olduğunuz belli .Bırakın insanlar kendi kararlarını kendi versin.

10 TL OLACAKMIŞ PEHHHHHH ....Akşam üstünüz açık kaldı sanırım gerçi havarlar da çok sıcak ama ......

2. saygılar sn sekiz aynı şekilde. kimseye bir şey ispatlamaya gerek yok herkes kazansın istiyorum terkeden kaybeder hikaye daha başlamadı

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. abcd z ol kaybol

4.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekeni

iki nick sürekli aynı şeyleri yazıp duruyor.

aynı kişi bile olabilirsiniz.

Ucacak kaçacaklar şöyle olacak böyle olacak diye yazarak fiatını 2-3 e katlamış bir hisseye insanları yönlendirmeyin.

Bu yazdıklarınızdan bile birinin maşası olduğunuz belli .Bırakın insanlar kendi kararlarını kendi versin.

10 TL OLACAKMIŞ PEHHHHHH ....Akşam üstünüz açık kaldı sanırım gerçi havarlar da çok sıcak ama ......
    Uzun süredir forumu takip ederim ama yazmam...haksızlık edildiğini görüyorum...
    Sayın sekiz,bursa 16,eskici gibi arkadaşların foruma çok şey kattığına şahidim...
    Sizin bir özür borcunuz olduğunu düşünüyorum...

5. Fiyatın toparladığı görüldüğünde bir kez daha haklılığınız ortaya çıkacaktır...

6. eyvallah saygılar kazanç kapısı

7. bu hisse duzeltmesini 4 lere kadar dahi yapabilir her an her şey olabilir olmaz demiyorum ancak aralık 20 gibi 8 altı olmuyacak diyorum ben yaşarsam burdayım saygılar

8. Nedense hisse az düşüşe geçiş yapsa birileri gelip daha da düşer hisse pazarlaniyor gibi cümleler kuruyor, sonradan bu hisse ye katılan arkadaşlar hâliyle tedirgin oluyor gayette saygiliyim onlara artı burası borsa ne zaman ne olacağı belli olmuyor lakin burada emeği geçen ve uzun süredir hisse hakkında olumlu yorumlar yapan arkadaşlara hiç kimse haksızlık etmesin onlar bugün değil hisse 2.x lerde iken burada aynı şeyleri şirketten gelen haberler eşliğinde üzerine teknik te ekleyerek yazıyorlar kanısındayım.Herkesin kendi kararı elbette şahsım adına hisse inş. İyi yerlere gelecek gorusundeyim hakkımızda hayırlısı olsun.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 223/967 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •