“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İnşallah diyelim,
nefes darlığını hissedebiliyorum, binanın en üst kata çıkmak için 2 defa mola veriyorum..
bu teras bana fayda değil zararı oldu, oturduğum koltukta akşama kadar tüttürüyorum.
eski evde balkona çıkar içerdim, ev halkına zarar vermesin diye, bu kadar sık yakmazdım..
Esas kepazelik, gavur cigaralarıylan başladı!
Tamam, tütünün her türlüsü zehirdir, emme;
Bu gavur cigara markaları, adamı toptan bitiriyor!
Babam 90 yaşını geçti, rahat 50 sene cigara içmiştir!
Hiç gavur cigarası içmedi, efor testine kıyaslamalı girsek, benden sağlam çıkar!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Abi bazen 1 tane yada 2 tane içince insanin agzinda farklı tat birakiyor . iste o tat fena degil ama gün ici 1 paket icildiginde insanin ağzında tat kalmiyor çok kotu oluyordur.. .. İnsan hem kendine hemde içmeyen çevresine para vererek zehirliyor.. Maalesefki ciddi alışkanlık yapıyor.. Bırakması da bir baska dert..
Herseyi yapıyor abi nefes darlığı , kalp rahatsızlığı , damar tıkanıklığı , kanser.. Say say bitmiyor lanetin yaptıkları..
Sigara yerine alkole yatirim yapilsin sloganıyla birbhareket baslayalim..![]()
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bugün pazarda degil Reha Kaya erken mi uyudu?
Edit : Dipçik gibi burdaymiş, simdi gördüm .. Reha Kaya bu uyku filan bilmez , sarsılmaz![]()
Sarışına ara verdik, 4. nam no'lunun işi halledildi!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri