Sayfa 223/580 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    1.56 geçilirse 1.61 hedef olur..
    Geçti ama 1,52 ye döndü emektar milleti gazlama kurban olayım biz yandık onlar yanmasınlar

2. Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.
    Açıklamalar
    Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklamasının güncellemesi olarak yapılmaktadır.

Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat işleri tamamlanmış olup, Şirketimizin 05.03.2018 tarihli güncellemesinde açıklandığı üzere yapı kullanım izin belgeleri alınmıştır. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %41'i oranında satış gerçekleştirilmiştir. Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı üzerinde çalışılmaktadır

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668346

3. kasasında 70 milyona yakın para var.borçlarını yeniden yapılandırması bekleniyor.
    şirket artık önünü görmeye başladı...üzerindeki baskıların sona erdiğini düşünüyorum.
    kira gelirleri şirketin en önemli gelir kaynağı.
    ostim prestijden elde kalanları kiraya verdiğinde bu rakamın dahada artacağını düşünüyorum.

4. Bizim düşündüğümüzden ve de hayalimizden de fazlasını düşünüyor kanaatindeyim sn. Emektar.. Sadece sabır testindeyiz.. Asla ytd

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by seze Yazıyı Oku
    Bizim düşündüğümüzden ve de hayalimizden de fazlasını düşünüyor kanaatindeyim sn. Emektar.. Sadece sabır testindeyiz.. Asla ytd

sayın seze...
    şirket kasasındaki paraya hiç dokunmadan borçlarını kira gelirleri ile ödeyecek düzeye geldi...

6.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    sayın seze...
    şirket kasasındaki paraya hiç dokunmadan borçlarını kira gelirleri ile ödeyecek düzeye geldi...
    Kesinlikle.. 1.57 hareketini yaklaşık +500 bin lot ile yapan bir hissenin ben açıkça toplandığını düşünüyorum..

7. Prestijden payimiza dusenlerin su anki liste degeri 103 M seklinde bir haber dustu, ondan ateslendi

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu satilmayan dukkan ve dairelerin liste satis fiyati

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 223/580 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •