Sayfa 223/735 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Serkkan0751 Yazıyı Oku
    Ne kadar boş beleş adam var arkadaş kenanx denen arkadaş bir şeyler paylaşıyor belki adam haklı doğru söylüyor yardımcı olmak istiyor olamaz mı adama yüklenerek yalan yanlış şeyler söyleyerek ne kazanacaksınız bırakın zaman göstersin haklılığını haa haklımı çıktı ne yüzle burda yazı yazacaksınız haa haksız mu çıktı mal mı pazarlıyor zamanı gelince iki kelime ederiz hakkını veririz görür ama böle insanları linc ederek bir yere varamazsınız arkadaşlar bırakın adam kelamını anlatsın ayrıda adamı tanımam görmem
    Bende tam da bu konuda yazacaktım. Aklı başında yazan ve bizim ulaşamayacağımız bilgileri bizimle paylaşan bir kişi varken hemen linç ettiler. Bize patrona atıp tutan, ulan spek gibi cümleler kurup ama hiçbir şey anlatmayan yazarlar lazım! )

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Vakko daha evvel hatirlayan olur ise Bist te Boyner hissesi ile paralel hareket ederdi. Daha once seanslari izleyenler bilir,
    bilindigi uzere Boyner'in ortagi Katarli Mayhoola for Investments LLC, sesli dusunerek acaba Turkiye'yi tanidigindan ve tekstil parakende sektorune yatirimi boyner ile yapmis olan bu firma Vakko Ya da ortaklik ile gelebilirmi ? Tamamiyle sesli dusunuyorum , yatirim tavsiyesi de degildir kesinlikle...

3. Zaman iyice daraldı bekleyip göreceğiz.Bir hisseye yatırım yapan günlük hareketlerle kazanamaz.Geçmişte Altınyıldız, Banvit, sasa, bir sürü örneği var şirketler el değiştirir veya ortak bulunca iyi artışlar yapıyor.
    ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Zaman iyice daraldı bekleyip göreceğiz.Bir hisseye yatırım yapan günlük hareketlerle kazanamaz.Geçmişte Altınyıldız, Banvit, sasa, bir sürü örneği var şirketler el değiştirir veya ortak bulunca iyi artışlar yapıyor.
    ytd.
    Buyuk ama dusk kar marjli sirketlere yatirim yapmaktansa. Kucuk ama buyuk kar marjli sirketler bizim gibi 8.dunya ulkesi borsalarinda daha islevseldir.. yatas bu yuzden yukseldi.. vakko da bu yuzden yukselecektir dusuncesindeyim

5.  Alıntı Originally Posted by fluf Yazıyı Oku
    buyuk ama dusk kar marjli sirketlere yatirim yapmaktansa. Kucuk ama buyuk kar marjli sirketler bizim gibi 8.dunya ulkesi borsalarinda daha islevseldir.. Yatas bu yuzden yukseldi.. Vakko da bu yuzden yukselecektir dusuncesindeyim
    fluf arkadaş olayı özetlemişssin ama bizim borsamızda insanlar kumar zihniyeti ile hareket ettiği anammm laaa düştü battım az çıktı şu kadar karla verdim mantığı bu mantığın dışına çıkmadıktan sonra sonuç hüsran etrafımdaki adamlara bakıyorum borsa endeksi 70 den 120 ye gitmiş zarardayız diyorlar neden kumarcılarda ondan.günlükçüler kredililer vs......
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. hayırlı haftalar.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
     Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    hayırlı haftalar.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TŞK.LER,sizlerede..
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

8. Borsa % 1.14 artıda vakko aynı YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 223/735 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •