Sayfa 223/930 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Diğer kağıtlar ve Bist taa 80 binden başlayıp 120 bine gelinceye kadar epey yükseldiler. İşyat ise her zamanki hareketini yaptığı, salına salına geldiği için göze battı. Aslında İşyat hep aynıydı.

Ama endeks cortlasa ve tüm kağıtlar ortalama %20-30 düşse İşyat belki de en fazla 91-92 kuruşa düşecek ve bazı İşyatçıların sevinç çığlıkları Allahu Ekber dağlarından duyulacaktı. Bu işler böyle.

Hektaş ve Eregl bu yıl müthiş çıkış yaptılar. Onları satıp İşyat'a dönmek şanssızlık diyelim çok büyük bir stratejik hata olmuş. Ama ne bilelim Hektaş'ın 2 ayda 4,80 den 7,5 liraya gideceğini.

2. işyatın izlediği belli bir yolu var diyerek başladık yazılarımıza ,biz bunları yazılarımızda anlattık yetmedi biz bunları megafonlarla anlattık yetmedi biz bunları vites kollarıyla anlattık )) ama bir türlü anlamadılar sene içersinde 2 veya 3 kez fırsat veriyor hadi sen 2 kez de ona ve 2 kez traide etsen ve sonra yatsan üstüne temettüye kadar al sana enbaba kâğıttan fazla getiri.ama nato kafa nato mermer misali anlattığım duvara çarpıp yüzümde şamar gibi yankılanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    işyatın izlediği belli bir yolu var diyerek başladık yazılarımıza ,biz bunları yazılarımızda anlattık yetmedi biz bunları megafonlarla anlattık yetmedi biz bunları vites kollarıyla anlattık )) ama bir türlü anlamadılar sene içersinde 2 veya 3 kez fırsat veriyor hadi sen 2 kez de ona ve 2 kez traide etsen ve sonra yatsan üstüne temettüye kadar al sana enbaba kâğıttan fazla getiri.ama nato kafa nato mermer misali anlattığım duvara çarpıp yüzümde şamar gibi yankılanıyor.

Üstadım,
    Unutanlar, bilmeyenler, yeni gelenler için kısaca özet geçsen bir daha?

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Üstadım,
    Unutanlar, bilmeyenler, yeni gelenler için kısaca özet geçsen bir daha?
    valla miirim ben yoruldum artık anlatmaktan ama yorulmadılar anlamamaktan yok neymiş işyat fon muş yok neymiş işyat diğer kâğıtlardan garantiliymiş yok neymiş normalde 1,50 olması gerekiyormuşda bu bakış açısıyla iskontalıymısda ozaman ieyho bir zamanlar 6-8 tl lerdeydi vaybe ıskontoya bak .borsa çıkarken çıkmıyorki geri dönüşlerde olsun , rus uçağı düştüğünde ,Amerika ile sorun çıktığında düşşün bunlar unutuluyor ve buna işyat garantili deniyor ama yukarı tepki vermemesine rağmen yine aşağıya iyi bir tepki veriyor aslında.grafige göre olası bir düşüşte kâğıdın ilk tepkisi 93-94 gözüküyor kırdığında ise 90-91 ana hattın son çizgisi şuan. yukarı tepkide ise 99-1,00 direnç olarak öne çıkıyor kırdığında ise ana anahat 1,02-1,03 bandında.hadi bu bilgilerde benden size beleş ( beleşmi ? beleş,beşel vıyyy ) şabanın damadla olan diyologundan alıntıdır )

5. Nasipse Haftaya muhtemelen salı günü temettü miktarı ve tarihi belli olur.

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    valla miirim ben yoruldum artık anlatmaktan ama yorulmadılar anlamamaktan yok neymiş işyat fon muş yok neymiş işyat diğer kâğıtlardan garantiliymiş yok neymiş normalde 1,50 olması gerekiyormuşda bu bakış açısıyla iskontalıymısda ozaman ieyho bir zamanlar 6-8 tl lerdeydi vaybe ıskontoya bak .borsa çıkarken çıkmıyorki geri dönüşlerde olsun , rus uçağı düştüğünde ,Amerika ile sorun çıktığında düşşün bunlar unutuluyor ve buna işyat garantili deniyor ama yukarı tepki vermemesine rağmen yine aşağıya iyi bir tepki veriyor aslında.grafige göre olası bir düşüşte kâğıdın ilk tepkisi 93-94 gözüküyor kırdığında ise 90-91 ana hattın son çizgisi şuan. yukarı tepkide ise 99-1,00 direnç olarak öne çıkıyor kırdığında ise ana anahat 1,02-1,03 bandında.hadi bu bilgilerde benden size beleş ( beleşmi ? beleş,beşel vıyyy ) şabanın damadla olan diyologundan alıntıdır )

Sayın kalvin, bir cisim yaklaşıyor...

Saygılarımla...

7.  Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Sayın kalvin, bir cisim yaklaşıyor...

Saygılarımla...
    şekli nasıl sayın thinktank ona göre yorum yapayım

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şekli nasıl sayın thinktank ona göre yorum yapayım
    10 yıllık amerikan tahvilleri dikkat çekici sayın kalvin...
    Saygılarımla...

Ekran Resmi 2018-02-15 16.39.32.jpg

Sayfa 223/930 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •