Geçen ben de Trump'la sohbetteyim ....
![]()
Geçen ben de Trump'la sohbetteyim ....
![]()
icbct bank ile çalışan arkadaşlar memnunlar mı?
merak ettim.
sadece mevduat oranı olarak değil, internet şubeleri nasıl mesala ?
müşteri ilişkileri falan
Mevduatta pazarlık yok aynı paraya aynı oran veriyor .
İnternet şubesi biraz karışıktı .
Şubeye ulaşamıyorsun lazım olduğu zaman açılmıyor telefonlar ulaşırsan hemen yardımcı
Oluyorlar .
Tabi senin ne segmentte müşteri olduğunda önemli
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemil Ertem`i kaale alan dolarcıların hali ortada, isteyen bu tip yalakaları izlemeye devam etsin, ama kimseye akıl vermeye şöyle yapın dolar falan almayın diye de akıl vermeye kalkışmasın. Yalancılara ve yalakalara inananlar kendileri bilir, ağlamak sızlamak başkalarına mok atmamak kaydıyla kendi düşen ağlamaz. Aşağıda bu zibidinin çok değil 9.11.2016 tarihindeki yazısını paylaşıyorum, demişki; `Dolar/Tl de seçimden öncede 3.10 `un üzerinde bir köpük vardı. Bunun geri geleceğini düşünüyorum.`
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...asi_ID1435645/
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...
Muhalefet etmek, eleştirmek her insanın temel hakkıdır, hatta doğru yolu göstermek bağlamında vatandaşlık görevidir.
Bu hakkı/Görevi hakkıyla kullanarak muhatabımızı doğru yola çekmek varken kutuplaştırıcı beyanlarda bulunarak eleştiri yapmak (Doğru eleştiri olsa bile .) Ülkemize ve en önemlisi hepimizin temel çıkarlarına zarar vermekten baksa bir şeye neden olmaz.
Biz Ülke olarak ne Yönetmeyi biliyoruz ne de muhalefet yapmayı biliyoruz. Her iki boyutta(çoğunlukla ) zayıfız.
Ne zaman ki bu zayıflığı giderirsek o zaman güçlü bir Ülke olacağız.
Yer İmleri