Sayfa 223/1002 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Bu karar sonrasında kimse iyimser olup da akil dolu bir seyler umit etmemeli ve munkun olduğunca kendi önlemini almalı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    daha yeni başlıyoruz
    Benim tahminim büyük ihtimal yarınki müjde de fos çıkacak, artık TL enstrümanlara yatırım yapmam, TL yoğun hisse fonlarıma satış verip yabancı hisse fonlarına geçmeyi düşünüyorum tamamen. Umarım geç kalmamışımdır...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Benim tahminim büyük ihtimal yarınki müjde de fos çıkacak, artık TL enstrümanlara yatırım yapmam, TL yoğun hisse fonlarıma satış verip yabancı hisse fonlarına geçmeyi düşünüyorum tamamen. Umarım geç kalmamışımdır...
    Hisse fonlar değil de ppf gibi likit enstrümanlarda artık kalmak gerçekten çok anlamsızlaştı.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Haklısınız.
    Fakat yurtdışı başarılı fon bulmak gerçekten zor.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Haklısınız.
    Fakat yurtdışı başarılı fon bulmak gerçekten zor.
    Saygılar.
    Maalesef bizde yurtdışına yatırım yapan fonlar başarısız.
    Ancak bir iki üç ay önce yogun bir şekilde Avrupa ve Amerikadaki aktif yönetilen fonları araştırdım.
    Orada şu sıkıntı var. neredeyse aktif yönetilen iyi fonların coğu, bizdeki byfler gibi borsada işlem görüyor. Gün sonunda fiyat açıklama tarzında bir sürece hiç rastlamadım. Ama dolar ya da euro bazında son 15 yıldır yıllık %20-25 getiriyi düzenli bulanlar çok vardı. Çok daha fazla istikrarlılar.
    usd bazında %25 de bizdeki en iyi fonların bile yanına yaklaşamadığı değerler aslen. Onların enflasyonunu düşününce ciddi reel getiri yapıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hisse fonlar değil de ppf gibi likit enstrümanlarda artık kalmak gerçekten çok anlamsızlaştı.
    Açıklanan enflasyon verilerine inanmıyorsanız, ppf ve mevduat türü enstrümanlarda durmak gerçekten zaman kaybı.
    Sermayemiz, alın terimiz eriyor günden güne.
    Saygılar.

7. Arkadaşlar TDG ye alım emri giriyorum 5000 ve katları diyor 10000 girdim 5000 adet aldı
    ertesi gün 15000 adet girdim tekrar 5000 ad.aldı fon mu yok acaba.?

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Açıklanan enflasyon verilerine inanmıyorsanız, ppf ve mevduat türü enstrümanlarda durmak gerçekten zaman kaybı.
    Sermayemiz, alın terimiz eriyor günden güne.
    Saygılar.
    Aslında inansak da eriyoruz ( resmi rakama da yaklaşamıyoruz ) , inanmasak da. %50 ppfnin yarısını eib +sua defansif değişken yapmıştım. , tamamını yapacağım mecbur.

Sayfa 223/1002 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •