Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çalışan, üreten , değer katan ve emeğiyle ülkemizi aydınlatan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun .
    Alla alla ben kaşık düşmanı deye biliyordum, bir de günneri mi varmış?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kadin ne guzel yazmis.

Bana cicek verme is ver..! diyor.

O bayana benden selam söyle, çiçek verme de babayı gör.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile yaşanan S-400 gerilimine ilişkin "S-400 kararı Türkiye'de bir gecede alınmadı, S-400'ler NATO savunma sistemine entegre edilmeyecek" açıklamasını yaptı.
    Heee... Zaten ruslar bence hala SSCB'dir, S-400'leri NATO savunma sistemine entegre edilmek üzere tasarladı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Benzine kallavi bi zam gelmesi lazım..Hem dolar hem brent arttı..

Tabi bunun da normalde!! enflasyonist etkileri olur..

5. yabancılar swaptan 1.5milyar dolar çıkış yapmış. @burumcekci

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Hakan Atilla Genel Müdürlük görevinden istifa etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yabancılar swaptan 1.5milyar dolar çıkış yapmış. @burumcekci
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    BDDK haftalık verileri açıkladı ve BDDK'nın açıkladığı bankaların bilanço dışı döviz pozisyonu ve TCMB'nin swap miktarındaki değişimden, yurtdışı yerleşiklerin kısa vadeli swap pozisyonlarındaki akımları hesapladığımızda , geçtiğimiz hafta Kasım ayı başından itibaren ilk defa 1.5 milyar dolarlık çıkış olmuş gözüküyor. Gecelik faizde duran bu "çok sıcak para" 3 hafta önce 15.1 milyar dolar,2 hafta önce 15.6 milyar dolar iken, geçen hafta sonu 14.1 milyar dolara indiği gözükmektedir.Bu da ABD "BENNCHMARK" tahvil faizlerinin tırmanışa geçmesiyle,"sıcak paranın" sessizce kapıya yöneldiği ve sıvışmaya çalıştığını gösteriyor.Geçen hafta döviz kurlarında zıplamanın sebebi de bu,muhtemelen gelecek hafta da ,bu haftanın verileri yayınlanınca bu sıvışmanın devam ettiğini göreceğiz.Merkez bankasının ve yerel bankaların döviz satışlarına rağmen döviz kurlarındaki zıplamanın sebebi bu.
    Bir başka dikkat çeken konu ise son 6 haftadır yabancılar 1.1 milyar dolar hisse senedi satmış durumdalar.Çıkması en zor alan olduğu için öncelikle buradaki pozisyonlarını azaltmaya çalışıyorlar muhtemelen.Gecelik faizdeki pozisyonlarını kapatıp dövizlerini alıp ülkeden çıkış yapmak ise hemen gerçekleştirilebilecek kolaylığa sahip.
    Cuma günü yazmıştım.

8. Bu video da anlatına göre

https://youtu.be/CP3ogKLuNjE

Ukrayna, Rusya ile tekrar savaşa başlamış

Ağır silahlar kullanılıyormuş

Ukrayna-Rusya savaşı daha da büyüyecek demişler..

Hem Rusya, hem Ukrayna tarafında
    Epeyce ölen olmuş...

Zor bir coğrafyadayız.
    Etrafımız her yer Savaş

Çok güçlü devlet olmalıyız çokk
    Ordumuz , silahlarımız aşırı güçlü olmalı

Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız