Originally Posted by
Umk
Yukarıda bir ortak paylaşmış komisyon oranlarını uzun yıllardır iş bankası üzerinden işlem yapıyorum.Ha çok fazla al sat yapan birisi değilim.Banka ile görüşeyim diyorum komisyon oranlarında bir iyileşme yapmaları yönünde. Yoksa hesabımı başka bankaya çekeceğim minvalinde. Sizce karşılık bulur mu? Allah var bankanın komisyonu kaç ondanda bi haberim.
benim ilk başlarda ödediğim komisyon oranı 10 000 de 20 idi..daha sonraları sermayem arttıkça bu oranım ta 7 ye kadar düştü...eğer çok trade yaparsam 5 bile düşürebilir ve derinliği de bedava verebileceklerini söylemişlerdi bana...ben zaten derinlik kullanmıyordum (tahtalarda gözler yanılıyor...çok oyunlar dönüyor) ...tradeyi de zaten düşünmediğim için o teklifi red ettim ve 7 oranına razı oldum...banka beni özel müşteriler gurubuna dahil etmiş...telefon ile aradığımda hiç bekletmiyorlar ..yine şubeye de gittiğimde beni hiç bekletmiyorlar...bunları hiç talep etmediğim halde yapmışlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri