Sayfa 223/426 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Bu Endekste alıcılı değilse hisse demekki daha aşağısı var 3.3 beklemiyorum ama endeks olası aşagı düzeltmesinde bu ucuz ama çıkmayan hisse geri gelir canla başla holdingler de en ucuz kalan hisee ama fiyatlara girmiyor faaliyetleri yok deneck kadar az çıkarmıyorlar işte ytd

2. Muhtemelen piyasada denene göre bu ay içinde 55 milyar dolar giriş olacak tr ye dolar geri gelme olasılığı yuksek dolar TL 12 lere gelmesi bunun elindeki dolar fazlası durumu alayhşne çevirebilir kur farkı zararı çıkar buda 3 çeyreği baskılayan ama görünmeyen diğer unsur ytd

3.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Muhtemelen piyasada denene göre bu ay içinde 55 milyar dolar giriş olacak tr ye dolar geri gelme olasılığı yuksek dolar TL 12 lere gelmesi bunun elindeki dolar fazlası durumu alayhşne çevirebilir kur farkı zararı çıkar buda 3 çeyreği baskılayan ama görünmeyen diğer unsur ytd
    Navlun düşüşünden önce iki kez bu nedenle aşağıya basmaya çalıştılar ama dolarda sert düşüş, bu cari açıkla ve bu enflasyonla faiz artırımı veya süper bono falan olmadan imkansız. Doların olduğu yerde durması bile başarıdır çünkü o zaman enflasyon nedeniyle TL reel olarak değerlenir. Kaldı ki bugün Sise, Dohol, kısmen Enkai de iyiydi. Dolarlık durum yok, muhtemelen navlun düşüşünden veya tahtada dönen oyunlardan dolayı fon çıkışı var. Benim görüşüm hisse 5’lerdeki iken ve yurt dışında olumlu hava varken, kuru yük hisseleri tarihi zirve yenilerden dolarda düşüş olacak bahanesiyle birilerinin hissenin önünü kesmesinden sonra fonların satışları artık bana anlamsız gelmiyor. (Fonlar bu sene Ocak - Şubat gibi navlunlardaki mevsimsel düşüşü sanki normale dönüş gibi algılayıp tahtanın içine etmişti ve bence saçmalamışlardı.) Bıktırdılar çünkü.

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Navlun düşüşünden önce iki kez bu nedenle aşağıya basmaya çalıştılar ama dolarda sert düşüş, bu cari açıkla ve bu enflasyonla faiz artırımı veya süper bono falan olmadan imkansız. Doların olduğu yerde durması bile başarıdır çünkü enflasyon nedeniyle aslında TL reel olarak değerlenir. Kaldı ki bugün Sise, Dohol, kısmen Enkai de iyiydi. Dolarlık durum yok, muhtemelen navlun düşüşünden veya tahtada dönen oyunlardan dolayı fon çıkışı var.
    İnsan larda dolar asla düşşmez algısı yerleşmiş olması gereken yer 12 13 turizm gelirleri dışarıdan geleck yüksek miktarda dolar öyle bi çekerki aşağıya bu sene son zaten doların bu kadar yuksek olması gsd umarım hedge eder yoksa ara çekrekte karı eksiye bile düşebilir hisse temmettü verecek bedelsiz yapacak satan yatırım fonları ve yabancı buna rağmen nasıl satıyor akıl alır gibi değil endeks e hiç ayak uydurmadı büyük ihtimal buralardan bölünür endeks düşerse belki daha aşagılardn temetttüden sonra yeni bir aşahı süzülüş bekliyorum 3 lere kadar her ne kadar ucuz olsada faaliyetleri kısıtlı oldugundan bu kadar ucuz bence ytd

5.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    İnsan larda dolar asla düşşmez algısı yerleşmiş olması gereken yer 12 13 turizm gelirleri dışarıdan geleck yüksek miktarda dolar öyle bi çekerki aşağıya bu sene son zaten doların bu kadar yuksek olması gsd umarım hedge eder yoksa ara çekrekte karı eksiye bile düşebilir hisse temmettü verecek bedelsiz yapacak satan yatırım fonları ve yabancı buna rağmen nasıl satıyor akıl alır gibi değil endeks e hiç ayak uydurmadı büyük ihtimal buralardan bölünür endeks düşerse belki daha aşagılardn temetttüden sonra yeni bir aşahı süzülüş bekliyorum 3 lere kadar her ne kadar ucuz olsada faaliyetleri kısıtlı oldugundan bu kadar ucuz bence ytd
    Süper bono ya da faiz artışı lazım, dolarda düşüş için. Aksi bu cari açıkla ve bu enflasyonla imkansız. Seçim öncesi iktidar bunlardan birini yaparsa dolar düşer, ama böyle bir şey olacak olsa Şişe’de pozisyon alanların da haberi olurdu yani yaşananların dolarla falan alakası olamaz bence. İsterlerse 2.5’lara getirsinler F/K 1 falan olur o zaman. Olmaz demiyorum çünkü bu hissede her şeyin olabileceğini tecrübe ettim. Bu hissenin ucuz olmasının nedeni patronun böyle istemesidir, istese 1-2 aya çift hane yapar ve oradan da kapış kapış alınıp satılırdı.

6.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Hocam takip ettiğiniz haber kaynaklarını bence gözden geçirin.

Sanırım ahaber , açın camları yakın kombileri dogalgaz zenginiyiz gibi haberler veren yerleri takip ediyorsunuz.

meteor arkadaşın dediği gibi bu kadar cari açıkla her düşüşü alım fırsatı olarak görürler.

Yabancı yatırımcı gelcek desek adamlara atılmadık kazık kalmadı.

İkili ilişkiler desek önümüzdeki sene gideceği düşünülen hükümete kim neden para verir.

7. Osmanli'nin son 1 haftada sattigi lot 7.5M lota yakin satis maliyeti 4.05..
    Son 20 gunde sattigi toplam lot 10M.
    Infoda nispeten satis tarafinda..
    Fake satista degil bu.. Genelde biz ky silkeliyor satmiyor vb. deriZ..
    Piyasadan alici geldikce satti malı..
    Simdi bilanco ve temettu oncesi 3.70-80 bantina kadar satis yapilir mi?
    Yoksa tum satislar bu seviyelerde karsilanip yola devam eder mi?
    Benim bir fikrim var tabi ki..
    Herkes kendi riskini degerlendirsin..
    Rasgele dostlar..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Serhateco Yazıyı Oku
    Hocam takip ettiğiniz haber kaynaklarını bence gözden geçirin.

Sanırım ahaber , açın camları yakın kombileri dogalgaz zenginiyiz gibi haberler veren yerleri takip ediyorsunuz.

meteor arkadaşın dediği gibi bu kadar cari açıkla her düşüşü alım fırsatı olarak görürler.

Yabancı yatırımcı gelcek desek adamlara atılmadık kazık kalmadı.

İkili ilişkiler desek önümüzdeki sene gideceği düşünülen hükümete kim neden para verir.
    Tabi doların neden yükseltildiğini bu ülkede anlmayanlar var dolar bilerek yükseltildi bir seviyeye kadar ama USD başkanı nın dediği gibi biz ekonomik olarak yıkalaım TR yı muhalefet sende içerden yap bunu dolar 12 13 ideali üzeri köpük.
    Şu an devlet faizi %90 yapmalı birilerine göre ki ülke batsın siz izlediğiniz yalancı medyadan sıyrılın bn a haber vs izlemiyorum hepsi yalan hber yapıyor halkı hipnoz için

Sayfa 223/426 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •