Flama nın hedefi nedir
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Flama nın hedefi nedir
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Flama çalışırsa 94400 kapatır mi ki.Bosluktaki bulutların üstünde hayal kurariz mi?Bir de İran yaptirimi ndan muafiyet çıkarsa tadından yenmez.Herkese hayırlı kazanclar dilerim.YTD.Kotu senaryoyu sadiktan hemsehrim yazmış zaten.Ama aşağıda da minik bir boşluğu muz var.dunden kalan.Endeks orayı doldurmaya deneyebilir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOSTUM RİCA ETSEM ŞU SENİN GÖZÜNDEN DE PEGASUS ORTA VADE BİR DEĞERLENDİRME YAPABILIRMISİN? Bir gözün baktığı belki yanlıştır. Başka bir göz onu duzeltebilir.Simdiden teşekkürler.Su 23.50 civari sihirli rakam görüyorum ben.
PGSUS GÜNLÜK de...
çok önceden obo var demiştim 24-25 liralarda şimdi matriks formastonda oboyu onaylamış ....
obo hedefi 13,20 yarı hedefi 17,85....
bu obo dan kurtulması için 22,10 üzerine atıp kalıcı olmalı yoksa pgsus için pozitif bir şey söylemek zor...
aselsan bunu başardı mesela ondada çift tepe vardı 26,00 üzerine atarak o formasyonu bertaraf etti
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Teşekkür ederim sağolasın
Adem bey vakıf 3.64ten gözüme cazip gelmeye başladı. Endekse göre beklesek mi ne dersin? Saatlik teknik ne der?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 88,5XX inecem gardaş diyor, bankacılık endeksi yeter ulan ben yukarı dönecem diyor, pala 88 den aşağı gitmeyeceksen dön gari burdan yukarı , 88 bine gitmen farzmı yani
Yer İmleri