-
SN dermıtte bu sosyal medya olayını açarmışsınız.bn Bi şey bulamadım...nerde ne yazıyor... Eskıyı hatırlayalım. ..ytdhttp://mobile.tgrthaber.com.tr/magazin/14042.html
-
nerede o günler baki amca mal çıkacak
-
Baki amca mal falan çıkmaz bu fiyatlardan, baki amcada örümcek sabrı var, bekliyor ancak nereye kadar bekleyecekse? ömür dediğin üç beş gün, baki amcaaaa ölüm var ölümmmm, kefeninin içinde cep mi var seninde biz bilmiyoruz? şirketinin şöyle 1 milyar TL.piyasa değerine ulaştığını niye görmek istemiyorsun, bunu herkes görmek ister, ben olsam ölmeden önce bunu görmek isterim, yükselmesi senin kârına, ailenin kârına, çocuklarının, torunlarının kârına a be adam daha ne beklersin? üç beş aracı yandaş fezaya bile götürür biliyorsun,
-
BAK Ambalaj yönetiminden , fuar twitleri / web stesine konan fuar linklerine verdigi onemi - yatırımcısına da vermesini ; yatırımcıyı degersiz bir azınlık gibi gormemesini; genel faaliyetler ile ilgili zaman zaman kap üzerinden update vermesini ve şirketin likiditesini artıracak adımlar atmasını rica ediyoruz.
Hayaller ve hedefler büyük .. ama yatırımcının bir "stakeholder" oldugunu dikkate almayan yönetimler bugunun dünyasında maalesef hep sorgulanacak.. cok mu zordur , halka acık büyük şirketler nasıl sunumlar koyuyor , web castler yapıyor... bak ambalaj hala 3 sayfalık word faaliyet raporu yayınlıyor o da zoraki .. minimum ne bilgi veririz bakısı ile... minimumu degil olması gerekeni verin.. likiditenin önünü acın... piyasa da sizi dogru fiyatlasın... cesmede 20 ev midir yani bu sirketin ederi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
- eksi yuzde 5... 55 bin lot satmak icin ak yatırımın yapmak zorunda kaldıgı sey.. belki kredide sıkıstı baska yerde .. yazık olduu yine .. bakalım toparlaması ne kadar zaman alacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Kv satıcı olmayan biri için sıkıntı degıl dahada düşer ıns...👏Temettu verımı arttı. Sbt temettu oranı ike daha cok lot gerı alabılcez...,ytd
-
Temettu 24 Ekimde hesaplara geçer, ben temettu parasının bir kısmı ile yine alacağım, hissede bulunan tüm yatırımcı arkadaşlarımızı hisseye destek olmaya çağırıyorum karınca kararınca,
-
İşbnk hesabına persembe anca geçer ama alım için acele etmısım. 4.80 leri beklicem....Cb den daha dusuk ortalama yapmam lazım....ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri