Bu yönetim ve onun deneyimli yöneticisi ile devam....
y.t.d.
Bu yönetim ve onun deneyimli yöneticisi ile devam....
y.t.d.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Esozcan hc henüz yapmadı sanırım. Yarında bir sorti daha yapar belki. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün son sortiydi umarım. Vadecilere oynamıyorsalar tabi. 2 gün kaldı ay sonuna ama ay bitmeden de FED var. Çorba ortam. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Eğer bugünkü son sorti değilse; dönülmez akşamın ufkunda yaprak sarma olur. Günlük bulut üst çizgisinde kaldık yine.
Alt çizgi ise 1665 tadımızin kaçağı bölge olur altında kalmaları. Arada 1687 var. Başka ne var dersem, dandanakan hc bin fibolari var. Ytd
Son 29 günde yatırım fonlarının satışı 32 milyon. Bunun 29 milyonunu toplam fark, kalanı TEB karşılamış. Eğer bunu yapan kendileri ise fonları park etmiş olabilirler otoparka.
Sonuçta bize bir faydası oldu mu ki şimdiye kadar. Kendilerine oynuyarlar. Ytd
Noktalarla ilgili sorun yok üst noktadan düşüş alttaki sorti! Sorun virgüllerde bugünkü gibi. Bugünün işini yarına bırakması gibi, son dakikalardaki hareketi yakıştıramadım, 1713 üstünde kalsa bugünü yakıştırırdım. Yarın vadelinin son günü diye mi yoksa fed den sebep mi bilemedim.
Eğer bugün yakıştırabilseydim yarın için Are you ready? Diyecektim.
Petkim hep kahrediyor, hep cezbediyor havasından bir türlü kurtulamadık be! Ytd
KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1468900
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-07-11
Şirketimizin 01.07.2025 tarihli özel durum açıklamasında, Petlim'in JPM'den temin ettiği banka kredisi üzerindeki Şirketimizin garantörlüğünün kaldırılmasına ilişkin prosedürlerin devam etmekte olduğu ve sürecin kısa zamanda tamamlanmasının beklendiği belirtilmişti. Söz konusu kredide Şirketimizin garantörlüğü kaldırılmıştır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri