Sayfa 223/1078 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Rica ederim, sizin işinizi günlük alan satan görecekse her akşam atabilirim buraya yada Mardin sayfasına,

Geçmişe dönük verileri de ay ay yada hafta hafta atabilirim, yada söylediğim gibi 100 er günlük periyotlar halinde atabilirim
    Çok teşekkür ederim...

Bana şimdilik bunlar yeterlidir. Ben biraz daha araştırma yapayım. Sonra duruma ve neler yapabileceğimize bakarız.

Buradan pek fazla kimsenin takaslara bakacağını sanmıyorum. O nedenle emekleriniz zâyi olmasın...

Artma ve azalma grafiksel olarak görünse belki dikkat çeker ve analizlerde işe yarar. Bakalım belki bir yolunu bulurum...

Sent from my E6853 using Android mobile app

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim...

Bana şimdilik bunlar yeterlidir. Ben biraz daha araştırma yapayım. Sonra duruma ve neler yapabileceğimize bakarız.

Buradan pek fazla kimsenin takaslara bakacağını sanmıyorum. O nedenle emekleriniz zâyi olmasın...

Artma ve azalma grafiksel olarak görünse belki dikkat çeker ve analizlerde işe yarar. Bakalım belki bir yolunu bulurum...

Sent from my E6853 using Android mobile app
    Ben teşekkür ederim, toplu veri konusunda yardımcı olamasamda bireysel istekleri karşılayabilirim, kolay gelsin.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Son iki gün alan satan bunları t+0 ekleyip çıkarmak lazım
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Sn. T/A sistem grafiklerindeki turuncu hissenin satışa dönmek üzere olduğu anlamına geliyor sonrasında kırmızı olursa teyit almış anlamına geliyor diye biliyorum şimdi sorum şu; turuncu olması pivot altında kaldığı anlamına mı geliyor yani atıyorum hissenin pivot değeri 1.00 olsun hisse 0.99 kapanış yaptığında turuncu sinyal mi veriyor direkt yoksa başka kriterlerde mi var, tam doğru şekilde sorabildim mi bilmiyorum

6. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı akşamlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. T/A sistem grafiklerindeki turuncu hissenin satışa dönmek üzere olduğu anlamına geliyor sonrasında kırmızı olursa teyit almış anlamına geliyor diye biliyorum şimdi sorum şu; turuncu olması pivot altında kaldığı anlamına mı geliyor yani atıyorum hissenin pivot değeri 1.00 olsun hisse 0.99 kapanış yaptığında turuncu sinyal mi veriyor direkt yoksa başka kriterlerde mi var, tam doğru şekilde sorabildim mi bilmiyorum
    Sevgili Lutfu001;
    Anlaşılan sen nakittesin, balık yakaladın galiba

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    sistem takibi yapanlarıda bekliyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 223/1078 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız