yabancı yatırımcı hiç bir zaman A grubu olmayan kağıda girmez pazartesi yeni grubumuz ile prestijimiz artacak ve yabancı radarina gireceğine inanıyorum
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı yatırımcı hiç bir zaman A grubu olmayan kağıda girmez pazartesi yeni grubumuz ile prestijimiz artacak ve yabancı radarina gireceğine inanıyorum
Bir rus ata sözü derki ;
Köpekler istedi diye atlar ölmez..
Sevgiler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Allah herkesin gönlüne göre versin yatırım yaparken yorumlara değilde rakamlara bakarsanız daha iyi olur kanaatindeyim ve bu form kimsenin babasının malı değil algı operasyonu yapmak için karşıt görüşleri yok etme çabasına girişmiş bazıları. Önce algı operasyonu yapacaklar millete malı kitleyecekler sonra kağıt üzerinde operasyon yapması kolay iki günde kimseye satış yaptırmadan malı gömecekler . sonra Bursalı Adanalı olur sekiz on sekiz olur kuzey de güney olur ortada kimse kalmaz Ky arkadaşlara tavsiyem yorumlara bakarak degil rakamlara bakarak hareket edin sasa gibi yataş gibi kağıtlar sene de bir denk gelir . olmamış çocuğa don biçilmez .
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
foruma bende genelde okur olarak katılırım ve burada emek harcayıp analiz yapan arkadaşlara haksızlık yapıldıgını düşünüyorum ytd
ben bu hisseden %35 civarında kazandım ve dün 4,50 den bir miktar daha hisse aldım gerisini düşünsün geçmişi okuma gereğinde bulunmayan arkadaşlar![]()
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba 02.06.2017 tarihinde 3,1 ortalama ile ortağınız oldum. yüzde 45 fenamı oldu neden haksızlık ediyorsunuz arkadaşlara. Beni kimse zorlamadı almam için. Herkes kendi kararını veriyor. Buradaki arkadaşlar bilgileri doğrultusunda yol gösteriyor. Kazancınız bereketli olsun.
Bu arada sayın bursalı, sekiz ve kuzey başka bu hisse gibi kilitlemek istediğiniz hisse var ise ben hemen alırım![]()
eyvallah ofbagci kardeş inan 40 bin liralık bi punto aracım onu bozdurup bi 40 liralık daha alıcam yıl sonu 80 liralık araca bineyim diyorum 😊
Yer İmleri