her gun, daha ne kadar dusebilir ki diye diye yıllar gecti amk...vicdansızlığın bu kadarı da olmaz be arkadaş...Bu hacimle nasıl dusuyor boyle...cıkarken neden cıkmıyor.Yine mail attım tabi yine cevap vermeyecekler...
her gun, daha ne kadar dusebilir ki diye diye yıllar gecti amk...vicdansızlığın bu kadarı da olmaz be arkadaş...Bu hacimle nasıl dusuyor boyle...cıkarken neden cıkmıyor.Yine mail attım tabi yine cevap vermeyecekler...
magazalarına mıcayım onların bombos zaten...deliricem deliricem....
Mumkunse herkes bizim gıda yatırımcı ilişlilerine mail atsın arakadaşlar bir acıklama yapsınlar neden surekli deger kaybediyor.Yıllardır neden bu sekilde devam ediyor...
Son 7 işlem günü neredeyse tüm kurumlar aldığı fiyatın altına satmış 6.80 bandı bence son nokta kol bacak kafa ne varsa kesicim artık
İmkanı olan son 10 günlük takas atabilirimi
Ula bugün 7.26 dan azcık aldım ondan bile zarar ettim. Bu ne lan dipsiz kuyu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ülker murat adam olsan 7 tl tam alım yeri. Grafiğe bakan burdan tüm parasını hisseye basar.
şunuda yaparmısın bilemem senden her şey beklenir.
6,33 ve 5,50 ler şaka gibisin tam yatırımcı batıran bir tipin var. 7,97 altı stop zarar zor kaçtım.
Bir elim al diyor bir elim de bu adamı tanıyorsun bulaşma az bir hissen var elinde dönüşü bekle diyor.
Gözdede teknik 2,55 üstü 4,96 ya kadar gidebilir görüntüsü vardı . %11 banka hissesinin kalanı satcağı haberi gönderdi.2,67 gören hisse ertesi günler 2,22 lere kadar salındı arkasından feto haberleri 1,43 ler görüldü.
Gel zaman git zaman 4,96 lar da görüldü lakin hissede benim gibi neleri zarar ettirip hissesinden uzaklaştırdı.
Yer İmleri