Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ANL Ve FIL İle Bu Fonu Bir Tutmanız Yanlış, İkisi Farklı Kategoride.
    Farklı kategoride evet ama siz yatırımcı sayısı ve fon büyüklüğünden bahsettiğiniz için örnek verdim, eğer dediğiniz gibi olsaydı nispeten düşük yatırımcı sayılı butik bankaların ppf leri yerine İş Bankası, Vakıfbank ve Garanti ppf lerinin hepsinden yüksek getirili olması gerekirdi. Sonuçta ters-repo ile tpp oranları belli ve %50 zorunluluk olan vadeli mevduatı da tek bir bankada tutmuyorlar

2. Aslında yatırımcı sayısı veya fon büyüklüğünden ziyade fonun getirisini belirleyen en önemli unsur fon yönetimi bence izahnamelerde fon yöneticilerinin daha önce yönettikleri fonlar ve performansları falan yazsa çok güzel bir bilgi olur yatırımcı açısından

Fon getirileri toplaya toplaya mi gidiyor yoksa sürekli ana para üzerinden mi işliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fon getirileri toplaya toplaya mi gidiyor yoksa sürekli ana para üzerinden mi işliyor.
    Benim 100 TL.lik fonum 101 TL olmuşsa ertesi gün 101 TL.nin nemalandırılması lazım gibi düşünüyorum da gerçekler öyle değil, oran farklılaşmadıkça günlük getirim hep aynı kalıyor, o zaman da diyorumki demekki hep 100 TL nemalanıyor, benim getiriler bir köşede bekletiliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fon getirisi=(Fon Satış Fiyatı-Fon Alış Fiyatı)*Fon sayısı*0.90
    Şeklinde hesaplanır.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aslında yatırımcı sayısı veya fon büyüklüğünden ziyade fonun getirisini belirleyen en önemli unsur fon yönetimi bence izahnamelerde fon yöneticilerinin daha önce yönettikleri fonlar ve performansları falan yazsa çok güzel bir bilgi olur yatırımcı açısından
    TI1 yöneticileri FIL yöneticilerinden biraz ders almalı Bir türlü yükselemedi getirisi. Ben de bugün komple FIL'e geçtim artık.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Benim 100 TL.lik fonum 101 TL olmuşsa ertesi gün 101 TL.nin nemalandırılması lazım gibi düşünüyorum da gerçekler öyle değil, oran farklılaşmadıkça günlük getirim hep aynı kalıyor, o zaman da diyorumki demekki hep 100 TL nemalanıyor, benim getiriler bir köşede bekletiliyor.
    İşte bende onu diyorum hep 100 liradan hesaplıyor uzun süre tutmak bileşik getirisini düşürüyor o zaman.

8. Yuru be filim kim gecer seni
    Bitek anl tabiki

Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •