Basından bari dediğim olay daha yakın dolaşımdaki %15 hiisenin yarısı bunlarda olsa kalan % 8 yada 10 arası yükselt yükselt bu hisseler nasıl olsa gelir daha önce dedıgımız gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basından bari dediğim olay daha yakın dolaşımdaki %15 hiisenin yarısı bunlarda olsa kalan % 8 yada 10 arası yükselt yükselt bu hisseler nasıl olsa gelir daha önce dedıgımız gibi
Dolar bazlı günlük grafik:
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Fazla bedelsiz sermaye artırımı peşine düşmeyin gencolar.
Zamanında bedelsiz verdi.
Hemide 1 E 60 falan. Ve hisse bölündü. 25 liralardan 5 lira lara düştü.
Aman bu işi fazla kurcalamayın.
Geçmişi yaşamayalım.
Zira çok canlar acıttı.
Lanet olsun bunların bedelsizine.
Böyle güzel.
Zaten bu artış devam ederse 1 haftaya kalmaz kaçarım ben.
Haa benden sonra siz alıp bedelsiz mi beklersiniz,... Ne yaparsanız yapın.
Ama şimdi istirham ediyorum.
Güzel bir gapli açılış bekliyorum.
Hayırlısı olsun.
evet sn habala o zamanlar dereli holding bu morgula devretmişti fakat 15 -30 ları belli bir süre g3çememişti daha sonra 600 lerde soşugu almış ve buralardan 300 600 arası gelgitler olmuş ve oradan da 1300 lere gitmişti bazı arkadaşlar bölndükten sonra düştügünü söyler fakat bence gayat normal hareketlerdi ben çok alıp satmıştım o dönemde şimdi de aynı hareketleri yapıyor ama bu sefer biraz da mantıklı olup gene o fiyatlar eder demayelim çünkü o zaman sermaye çok düşüktü 225 milyardı ve şimd,ki sermayeye ulaştı bu sefer ben 1 e 5 yeterli derim fazlası zarar olur hayırlısı bakalım.
Yer İmleri